Merhaba arkadaslar. yenı teyıp aldım aracımın uzerınde orıgınal kasetcaları var onu sokup yenı aldıgım teybı takmak ıstıyorum ama baktım ugrastım cıkaracak yerı yok nasıl yapacagım bılgı verırmısınız..
küllüğün içinde iki adet vida var onları sökün ondan sonra ön paneli çekerek tırnaklarından kurtarın dikkat edin arkasında soketler ve kalorifer telleri var. orayı açınca zaten görürsünüz.
tsk ederım mursel abı takabılırmıyım basıtmıdır bunun takılması ? fotograflı bı acıkllaması varmı sıtede ?
elektrik bağlantılarını halledebilirsen gerisi çok da zor değil. fotolu anlatım var mı bilmiyorum ama istersen forumu aratabilirsin.
mursel abı taktırdım ben teybı ama yenı hoporlor takmıstım sol on kapıya orıgınalı soktum yenı hoparlor taktım ve dun arabayı yıkattıgımda ıcıne su gıtmıs kapının oda hoparlore sızmız azz bısey oda teypten ses gelmemesıne sebeb oldu ama ama kapıyı acıp kapatınca ses gelıp gıdıyordu hemen soktum baktım ıyıce bantladım.. buyuk sorunlara sebebıyett verırmı bu halde yoksa koruyucu takmayı dusunuyorum
Aman kardeş dikkat et .Anlattığın olay ıslanmaya veya kablo ekyerinin iyi izole edilmemesine bağlı kısa devre işaretleri. Aman dikkat et bu olmasın. Teybinizin ses çıkışlarının yanmasına neden olabilir.Şu an ses veriyorsa henüz bir hasar açmamış demektir.
saol allah razı olsun o zaman en kısa zamanda koruyucu takıyım ve kaploları dahada saglam sarayım cunku teyıp ve hoparlorler yenı daha gun gormemııs hacıya donmek ıstemem
İyi edersin )) Ne güzel hevesin de var güle güle kullan inşallah.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif Kablo ekyerlerindeki bant sarma usulune dikkat et. Çıplak kablolar hem birbirine değmesin hem de arabanın üzerinde herhangi bir metal parçaya.Su da almazsa tadından yenmez )) Düzenleyen : tahirabi