Honda Civic 1996-1998 jdm Sis Farı Komple Şok GittiGidiyor'da 78157904 gecen gece arkadaşlarla araçlarımıza binip konvoy halinde gezdik hepsinde sis vardı bi benim araçta yoktu bu konuyu kapamıstım ama dün geceden sonra yeniden açma kararı aldım ve aracıma yapıcam bu sisler uyarmı sizce yada çokmu yakın olur bi fikir verseniz bana çok güzel olucak :RpS_rolleyes:
bütün aksiliklerde beni buluyor ya demin aşağıya indim park ampüllerini sökim sadece amerikan parklar yansın honda tarzı olsun hesabı yapim dedim ampülün birini çıkardım diğeri lambanın içine düştü işin yoksa yarın farı sök ampülü çıkart of :RpS_razz:
bence yuvarlak sis farı daha iyi olur.. şu ilandaki aracın sis farları büyüklüğünde sis farı uygun olur.. sis farlarını biraz daha kenara alacaksın.. yani tamponun yanlarındaki havalandırma deliklerine monte et bence.. yani tam farın altında olsun.. Hyundai Accent 1.5 GL 1997 Model 9.900 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 123558661
çok yakında sisler takılıyor şimdilik hangisi hangi model olacak süpriz bugun aksesuarcı arkadasın dükkana gittim bi sürü sis denedik sonunda bi tanesi hoşuma gtti gece ck tatlı olcak onu taktırcam
Merhaba kardeşim bendede yumurta kasa accent var gri bnde jdm sis takmyi dusunym sen takmissin bi foto varsa binada atabilirmisin fikir icin
ben takmaktan vazgeçtim aracı orjinale çevirdim satılacak die ama takarsan ford focus 2001 kasanın sisleri tam oluyor bizim araçlara