Arkadaşlar forumda oldukca yeniyim bundan 2 hafda önce 99 model 1.5 gls aldim hangi marka tüp taktırmaliyim sizce
Hocam hoşgeldiniz şuan bende araştırıyorum az çok ama anladığım kadarıyla markadan çok tüpü takan usta önemli. Motorola Atrix cihazımdan gönderildi
hoşgeldiniz. yumurta kasalarda lpg uyum sıkıntı olmuyor. Atiker kullanıyorum, takacaksanız simit tüp taktırın.
Hocam neden simit önerdiğinizi öğrenebilir miyim acaba, silindir mi simit mi kararsızım ben. Motorola Atrix cihazımdan gönderildi
GLS lerde bagaj hacmini büyütmek adına arka koltuklar yatıyor.. Silindir tüp takarsa arka koltukların katlanması birşey değiştirmez.. Çünkü arka koltukların önüne gelicek tank.. Tankın yan tarafta durması ise çok alan kapladığı ve konum itibarı ile biçimsiz durduğu için güzel durmuyor.. Bagaj alanını öldürüyor.. Simit tüp taktım. Bagajı geniş geniş kullanıyorum.. Ayrıca küçük stepne veya lastik tamir kiti kullanarak bagajda büyük ölçüde yer tasarrufu sağlanır..
simit tank çok kullanışlı. koray 2907 'ye katılıyorum. silindir tüpte arka koltığu yatıramazsınız. uzun bir yük taşımak zorunda kalırsanız sorun olur.
Peki hocam atiker den daha üstun akl var italyan onu cok tavsiye ediyorlar ama cok kararsiz kaldim yemin ederim kafam cok karisik keske tüplü arac bulsaydim diye kendi kendime söylenip duruyorum. Birde tüpü takan usda isinde profesyon olması lazim yok sa en iyi tüpü taktirmısın ne fayda usta usta olmadıkdan sonra diyorlar
Antalya serviste atiker takıyorlar burda.. 350-400 TL benim karbüratörlü aracın montajı.. enjeksiyonlularda ise 1100 TL olması lazım.. Tüplü alsaydın daha iyiydi.. şimdi lpg yi taktırcan, işletmek için muayeneye gitmen gerekcek.. muayene öncesi aracın bakımını yaptırman gerekicek vs. vs.. Ama motorun iyi kondisyondadır bu zamana kadar benzinde binildiyse.. Marka olarak Atiker den memnunum. AKL hakkında çok bilgim yok, ama iyi bir marka. Montaj yapan yer ve usta da çok önemli.. Aracı uzun vadede kullancaksan ve çok km yapıyorsan lpg taktır.. Misal 1100 TL ye lpg yi taktırdın, işletmesiydi, ruhsat kağıdıydı, tekrar muayeneye girmesiydi, ekstra masraflarıyla 1500 ü bulabilir..
Seneye istanbulda olursam satıp dizel era alayım o zaman.Lpg takarsam zarar ederim anlaşilan. Motorola Atrix cihazımdan gönderildi
Aracın muanesine 15 ay var ama lpg taktırırsam evraklarıni bu yilin sonuna kadar sakliyorlarmis muaneye giderkene hazirliyoruz projeyi dediler o zamana kadarda kacak binecem galiba polise yakalanirsakda 88 tl cezası bunlari ögrendım. Ama benim iyi bi uata bulup istanbulda atiker taktirmak isdiyorum önereceginiz tanidıginiz usta varsa giderim
Konu başlığınızı konu ile alakalı olacak şekilde değiştiriniz lütfen. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi