araştırmalarım sonucu yumurta kasaya mercek far yapan biyer buldum ilgilenenler irtibata geçsinler bu yerle ben bugün msj attım bakalım ne cvp vercekler http://www.facebook.com/crm.tuning
Forumda birçok mercek montaj çalışması mevcut. Onlara bakarak biraz da el becerin varsa kendin halledebilirsin. Eğer bi-xenon'a gireceksen ki öle yapmak zorundasın, baya maliyetli bir çalışma. Şimdiden haberin olsun
Bunlara Xenon Taktımı Ağır Kusur Olarak Muayeneden Kalırsınız. Mercek Varsa Ve Xenon Varsa Otomatik Adaptif Ayar Olmalı.. Mercek Takıp Normal Ampul Takabilirsiniz
Hazır seri üretim olarak pek bulunmaz. Anca özel olarak yaptırabilirsiniz. Bi-xenon komple sistem için 500-700TL'yi gözden çıkarman gerekecek. Ayrıca Ersin'in dediği muayene sorunu da yaşarsın. Fiyatı öğrenince yazarsın buraya, düşünenlere fikir verir.
o resimdeki accente uyan kia aracın farı varmış onu alıyormuşsunuz üste 250 lira daha veriyormuşsunuz yapıyolarmış daha cvp atmadı usta eğer atarsa hemen yazıcam
benimde lastiklere takıldı gözüm. yumurta xl min lastiklerimi değiştircem. cant marka, çap, lastik marka çap bilgi verirmisiniz? teşekkürler ..
fotoshopla yaptığım için pek dikkat etmedim markasına internetten 5 kollu jant olarak arattım bu hoşuma gitti uyguladım
Xenon kullanıpta muayenede sökerim diye pek fazla düşünmeyin çünkü trafikte dahi cezası var. Beyaz Coupe Fx'e kesmişlerdi oradan biliyorum.