Arkadaslar oncelikle herkese saygi ve selamlar. Yaklasik 3 ay once 97 1.5 gls accent aldim ve foruma üye oldum. Aracimda orjinal kasetcalar vardi. Arkadasimdan çikma pioneer 2900mp teyp aldim. Ses daha guclu oldu fakat sesi yukseltemiyorum cunku hoparlorlerin hepsi patlak. Bildigim kadariyla onler 13cm arkalar 16cm. Malum araci krediyle aldigim icin biraz sıkısık durumlarim ama uygun bi zamanda 2 cift hoparlor almaya niyetim var. Fakat hangi marka model ne alacagimi bilmiyorum. Ama hem ucuz hem kaliteli olsun istiyorum, kisacasi hem ucuz hemde cam kenari olsun (; Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden tesekkurler.
pıoneer tavsiye ederim benim araçta aldığımda patlaktı arkalar arkaya iki tane oval pıoneer attık 450w lık eğer arkalara oval takacaksanız pandizotu sökün altına ovalleri yerleştirip geri kapatın pandizotu delince güzel durmuyor. benim ön kapılarda navitech var gayet memnunum
Ya aslinda babamin tofaşta arkalarda 450lik pioneer var ama oval oldugu icin elektrikci arkadas arkayi kesmeyelim bozmayalim dedi. Arkadaki mevcut duzeni bozmadan yapabiliyozmu.
ben pandizotu delmedim sadece altındaki saçın kenarlarını az bişey kestim ama hiç bi zararı olmuyor üstüne pandizot geldiği için
Anladim. Denemekte fayda var. Pek kurcalatmak istemiyom aslinda ama hoparlor alamazsak pederin araban yurutces artik (;
Tam olarak anlayamadım pandizotu kesmeden nasıl oval taktınız, uymuyo falan demişlerdi resim yüklemeniz mümkün müdür acaba ? Bende 99 accent 1.3 lx var hafta başı önlerde candence xs652 arkalara violence vcs650he taktırdım. Cadence tatmin etti fiyat olarakta 70 - 80 tl arası bir fiyatı var tavsiye ederim ama diğer hi-fi den anlayan abilerimizin tavsiyelerini dinlemekte fayda var çünkü bu hoparlorlerden aldığım sesi karşılaştırabileceğim başka bir ses dinlemedim
ana ünite ile aynı marka kullanmak her zaman avantajdır. oval sıkıntı olabilir diye düşünüyorsanız 16cm yuvarlak pioneer takabilirsiniz
pandizot altındaki saçı büyüterek ovali taktık üstüne geri kapattık pandizotu yuvarlak görünümlü oval gibi oldu
ikinci el jbl compenant takımı alabilirsiniz iş görür oval takma niyetiniz varsa kenwood un üst serilerine bakın bence
önlere 13cm pıoneer, arkalarada oval pıoneer takarsanız bence gayet iyi olur,en azından sonradan arka hoparlörünüzü değişmek durumunda kalmazsınız arka hoparlör için tas denilen kabin tarzında bi edavat ile kesmeden kırmadan kolonları takabilirsiniz. iyi eğlenceler.
tas dediğin edavat nasıl bişi nerden bulabiliriz. ßaktım durum yok pederin arabadan yürüttüm bugun ugraşcam ama kararsız kaldım. hazir pandizotlar 90 tL pandizotu kesmeden olacakmı olmacakmı bilmiyom. sökünce görcez bakalım
Aynı araçtan var bende de önlere arkalar philippo taktım önler 13 arkalar 16 audiomax anfi jbl 1000lik bass bide kapı direklerine tss-20 tweeter taktım sesten gayet memnunum