Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yumurta Kasa'da simit tank

'LPG Sistemleri' forumunda karakanwashere tarafından 10 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. karakanwashere

karakanwashere Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar merhaba. 11 yıldır benzinli kullandığım 98 model accent GL aracımı benzin fiyatlarına dayanamayarak Atiker'den lpg'ye çevirttim. Depo olarak simit depo seçtim şimdi de stepne ortada kaldı. Foruma baktım stepne ile ilgili yumurta kasa olan bir model görmedim.

Yumurta kasa accenti olup simit depo taktıranlar bagajda stepneyi nereye sabitlediniz ya da belli bir fikriniz var mı? Arka koltuğun orayı düşündüm sığmadı dik zaten sığmıyor, stepnesiz dışarı çıkmak da istemiyorum.

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

2. tureli

tureli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  3. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Osman bey verdiğiniz linkte file var , ne işine yarayacakki o file
    aklınızda düşündüğünüz birşey var sanırım Acaba onunla bi köşeye
    sabitlemesinimi önermek istediniz.

karakan istetmeyi hiç taşımayınız aracınızda onun yerine lastik onarıcılar var onlardan birini tedarik edin bence buyurun size link vereyim ve linkteki ürünün yormlarınıda okumadan geçmeyiniz
    http://www.hepsiburada.com/stac-italy-lastik-tamir-edicisisirici-sprey-lastik-tamirine-son-091153/ProductDetails.aspx?productId=otm091153&categoryId=262977

4. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    lastik onarıcı denen spreyler tam olarak iyidir denemez içten yama yaptığı doğru fakat lastik balansını bozuyor aynı zmanda ve yanılmıyorsam 60 kmsabit hızla 40 km götürüyor...size tavsiyem ince stepnelerde bulmaya çalışın yada kendi stepnenizi araçta taşıyın.toros aracımda lastik sıkıntım yok yerleri ayrı ama peugeot 307 aracımda stepne arkada duruyor

5. kaan_sel

kaan_sel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  6. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kaan bey bende aynı ürünü önermiştim zatenhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

7. karakanwashere

karakanwashere Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    lastiği sağdan denedim almıyor soldan denedim almıyor. bagaj yüksekliği lastiği arka koltuğa dayamaya yetmiyor (şiir gibi oldu https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif) ince stepnede karar kıldım bende. Bakalım iyi bi ince stepne bulursam alacağım artık.

Bu Sayfayı Paylaş