Merhaba iki günce önce 98 model Hyundai Aceent xl aldım ilk arabam kendileri, orjinal teybini sökmüşler yerine mitsubishi markalı bir teyp takmışlar ön iki kapıdaki hoparlörlerden ses gelmiyor (sağ taraftakinden çok hafif) arka taraftakilerden de sesi birazcık açınca sanki pili bitmek üzere olan radyolar gibi tekliyerek geliyor ses; sorunun teypten mi kaynaklandığını anlamak için teybi değiştireceğim, oto teybini piyasadan daha uygun tedarik edebiliyorum kendim takabilirmiyim yada en uygun soketli marka hangisidir bu konuda yardımınızı alabilirmiyim ?
Problem hoparlörlerde olabilir.Tam emin olmak için bitane sağlam hoparlörü teker teker bağlayarak test edin.Ama önce teyp üzerinden bal./fad. ayarına bakın.
ayar yok gibi en iyisi sağlam bir hoparlçrle test etmek belki teyp sağlamdır da hoparlörler bozuktur yada kablolarında sıkıntı da olabilir
ver bi 70 lira al bi teyp kurtul bunla uğraşılmaz ve ayrıca hoparlörlerde şasi varsada ses gider :RpS_laugh:
Teyibin sesi saga sola verme ayarı var genelde sadece saga veriyolar bunlar ama.Bence büyük ihtimal teyibin hop beslemesi ölmek üzere....
ön hoparlörler 16 cm arkalarda 16 cm sesi çok acınca hoparlör şişiyor olabilir ozamanda ses gidip gelir bozuk cd takılmış gibi oluyor