merhabalar . Bordo renk ( kırmızıya dönük biraz ) yumurta kasa aracım var. Aynaları ve jantları mat denge kaplamak istiyorum. Aklımda mat gri ve mat siyah var . Nikelaj rengi de düşünmüyor değilim ama jantlarda çok sırıtır . İsteğim jant ve ayna aynı renkte olsun . Araçta renk kombini yapayım . Tavsiyelerinizi bekliyorum . Jant ve ayna rengi aynı olacak diye şart yok . Aklıma yatan her rengi uygulayabilirim . Her türlü fikre açığım .
Merhaba, öncelikle aracınızın rengi çok hoş , farlardaki sinyal lambaları şeker pembesimi desem kırmızımsı şeker mi desem bilemedim ancak hoş gözüküyor. Konumuza gelince siyahın hiç bir tonunu yakıştırmıyorum. Kesinlikle hiç bir araca yakışmıyor, Mat gri hem arabanızın rengini göstericektir. Grinin her tonu çok güzel, Profil resminizdede gözüktüğü gibi aracınızı siyah jantlar boğmuş, hemen durmaksızın griye geçiş yapın derim. İyi forumlar
herkesin zevki faklı ama aracı komple beyaza boyatıp aynalar jantlar vs. aksesuarlar siyah olursa güzel olur herhalde birazda aracı basmak lazım tabi camlara film unutulmamalı bu arada