Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yumurta Kasa Renk Tavsiyesi

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda dadaşyusuf tarafından 6 Kasım 2016 tarihinde açılan konu

1. dadaşyusuf

dadaşyusuf Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    yusuf furkan aydemir
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    merhabalar . Bordo renk ( kırmızıya dönük biraz ) yumurta kasa aracım var. Aynaları ve jantları mat denge kaplamak istiyorum. Aklımda mat gri ve mat siyah var . Nikelaj rengi de düşünmüyor değilim ama jantlarda çok sırıtır . İsteğim jant ve ayna aynı renkte olsun . Araçta renk kombini yapayım . Tavsiyelerinizi bekliyorum . Jant ve ayna rengi aynı olacak diye şart yok . Aklıma yatan her rengi uygulayabilirim . Her türlü fikre açığım .

Duygu bunu beğendi.
  2. Duygu

Duygu Guest

Merhaba, öncelikle aracınızın rengi çok hoş , farlardaki sinyal lambaları şeker pembesimi desem kırmızımsı şeker mi desem bilemedim ancak hoş gözüküyor.
    Konumuza gelince siyahın hiç bir tonunu yakıştırmıyorum. Kesinlikle hiç bir araca yakışmıyor, Mat gri hem arabanızın rengini göstericektir. Grinin her tonu çok güzel, Profil resminizdede gözüktüğü gibi aracınızı siyah jantlar boğmuş, hemen durmaksızın griye geçiş yapın derim. İyi forumlar :)

dadaşyusuf bunu beğendi.
  3. dadaşyusuf

dadaşyusuf Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    yusuf furkan aydemir
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Teşekkür ederim ilginiz için .

Duygu bunu beğendi.
  4. esef

esef Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    239
    Ad Soyad:
    esef kaplan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    herkesin zevki faklı ama aracı komple beyaza boyatıp aynalar jantlar vs. aksesuarlar siyah olursa güzel olur herhalde birazda aracı basmak lazım tabi :D camlara film unutulmamalı bu arada

Bu Sayfayı Paylaş