slm arkadaslar yumurta kasa 99 ls model aracım war ön tamponun biraz assaya düstü nasıl kaldırırım acaba ugrastım biraz ama tamponu sökemedim yardımcı olursanız sewinirim tesekkürler.
iyi baktığınıza emin misiniz?? resimleri 23:18 itibarıyla güncelledim.. Aşağıya doğru bakın : https://www.hyundaiclubtr.com/konu/...pon-sarkmasina-coezuem-resimli-anlatim.25871/
illa burada da paylaştıttıracaksınız bana millet görüyor ya Resimler silindiği için konuyu güncel olarak anlatıyorum Öncelikle kaputu açıyoruz. Kırmızı ile yuvarlak içine aldığım 1 ve 2 numaralı vidaları söküyoruz.. Ardından logonun hemen arkasındaki vidayı söküyoruz. Söktükten sonra sert ve dayanıklı demir çubuk buluyoruz.. 1 ve 2 numaralı vidaları söktüğümüz tampon demirindeki deliğe demir çubuğu sokup ileri doğru ittiriyoruz.. Böylece tampon demiri geriye doğru esneyerek, tamponu gergin ve dik bir şekilde tutacaktır.. ayrıca tampon demirini levye veya sert tahta sopa ile yukarıya doğru bükerek daha dik bir tampon elde etmiş olcaz.. Bu işlemleri yaptıktan sonra vidaları takıcaz Ardından resimde çizdiğim şekilde 2 adet metal çubuk kesiyoruz ve resimdeki şekli veriyoruz.. Tampona kırmızı çizgi çizdim.. Aynı bu hizaya gelecek şekilde demiri bükücez.. Nokta koyduğum yerlere yerleştircez.. Demirin bir ucu yukarı kalkık duran tampon demirine, bir ucu da tamponun altına destek olacak.. Böylece tamponumuz destek demirler ve yukarı gergin halde kalmış tampon demiri sayesinde dik duracak ve far altında boşluk kalmamış olacak.. sarkma sorununa kökten çözüm