Merhaba Arkadaşlar... Ön tamponu vurdum parçalandı, pazar günü taktıracağım... Ön Tampon : 60 TL Boya : 100 TL Sökme Takma : 50 TL + aynalar aynı renge boyanacak (parlement mavi) sizce uygun mu? fiyat
Konya'ya göre fiyat uygun bizim buralar azcık pahalıdır da... peki tamponu sisli çıkma felan bulabilirmisiniz ?
Ben tamirine 50 tl + boya 15 tl vermiştim geçenlerde yenisinin 60 lira olduğunu bilsem hiç uğraşmazdım kaynatmayla
Yumurta kasa fiyatlari gayet iyiymis bende kayserideyim gecen hafta milenyum aracimin on tamponu degisti 100 tl 100 boya 100 kaporta bu en iyi rakam diger dukkanlarin verdigi fiyatlar ucuyor. Bence cok pahali ustelik tampon cin mali cikmasi 50 tl o da bes para etmez allah kaza bela vermisin
fiyat gayet iyi bence.. benimki de haşat halde, araştırdım 120 lira tampon, 130 lira boyama, 70 lira sökme takma diyolar sökme-takması kolay, ben yaparım dedim 250ye geliyo gene hatta tarif edeyim, isterseniz sizinkini de kendiniz değiştirin. daha ucuza malolmuş olur (95-97 serisi için geçerli) sinyalleri farın üzerinden birer tane vida tutar. onları çıkarıp sisleri öne doğru çekip sökün ve arkasından soketlerini çıkarın, sislerin yuvasından bakınca ya 10luk ya da 12lik emin değilim somun vida var. onları söktükten sonra kaputla tamponun arasından radyatöre hava girdiği aralıkta tampon üzerinde birkaç vida daha var. onları da söküp çamurluk davlumbazlarının tampondan taraf vidalarını söküp hafif ayırınca 1er-2şer vida da orda görünüyo. onları da söküp tamponu ileri doğru çekip alabilirsiniz yenisini de söktüğünüz şekil takabilirsiniz.. bence en azından kırık tamponu sökmeyi deneyin, baktınız yapabiliyosunuz, yenisini de takmayı denersiniz sökme işlemini yapamazsanız söktüğünüz vidaları geri takıp sökme-takma işlemini yaptırmaya gidin hiç uğraşmadan bu devirde 50 lira az para değil, 1 hafta işe gidilip gelinir o parayla alınacak gazla
60 liraya aldığınız tamponu iyice inceleyin. yan sanayi ucuz tamponlarda uyum sorunları olabiliyor. yani kenar köşeleri tam oturmayabilir. sonradan sıkıntı çıkmasın. bence boyatmadan önce araç üzerine takıp bir deneyin.
Söküp takmak benim işim ama biraz da benin kaputta kayma vardı o yüzden gittim Allah kaza bela vermesin beterinden saklasin Hyundai forumcular...