sELAM ARKADAŞLAR; YAKLAŞIK 15 GÜN ÖNCE 98 ACCENT 1.5 GLS SAHİBİ OLDUM ARAÇTAN ÇOK MEMNUNUM AMA SİZ TECRÜBELİ ARKADAŞLARA BİR SORUM OLACAK.ARACTA KONTAĞI AÇTIĞIMDA. EL FRENİNİN İKAZ LAMBASI(eL FRENİ ÇEKİKSE TABİKİ) CHEK..... , LAMBALARI YANIYOR.FAKAT PARKLARI AÇTIĞIMDA,SİSLERİ AÇTIĞIMDA KISA FARLARI YAKTIĞIMDA.,ARKA CAM REZİSTANSLARINI AÇTIĞIMDA PANELDE ONLARA DAİR BİR IŞIK YANMIYOR. BİRDE BU CHEK ....... NE DEMEK HANGİ DURUMLARDA YANAR VE NE YANARSA NE YAPMALIYIM. ARACI YENİ ALDIĞIM İÇİN SİZE BU TÜR SORULAR YÖNELTME İHTİYACI DUYDUM ŞİMDİDEN TŞK.
aramıza hosgeldiniz aracınız hayırlı olsun..fakat forumda küçük harf kullanıoruz birdahakine küçük harf kullanırsak seviniriz...sorunuza gelince kısa farlarda rezistansları actığınızda herhangi bi uyarı ısığı cıkmaz bilginiz olsun..check lambasıda motorda emisyonla ilgili bi problemde yanıo die biliorum ben..
küçük harf uyarınınz için tşk. size bir soru daha yöneltmek istiyorum aracın dört kapısındada menteşe tarafında siyah sankii park sensörü gibi kaportaya nerdeyse aynı seviyede bozuk para büyüklüğünde birşey var bunlar kapı swichi dedim fakat onların yerinin ayrı lduğunu farkettim peki bu nedir.??
yardımcı olmak isterdim ama yumurta kasalar hakkında detaylı bilgiye sahip deilim bilenler burda yardımcı olacaklardır iyi aksamlar...
*İlk önce küçük hafler ile yazmaya riayet edelim. Forum kurallaı gereği. Aracınızın 90 HP Soch üstten egzantrik 12v sessiz ve dayanıklı bir motoru vardır - ön paneldeki park , el ferni, kapı açık , kısa -uzun , check enginer, depo boş, lambaları vardır ve yanar. yanmıyorsa ampuller kesmiştir değişmesi gerekir. tanesi 10 kuruş !. Check Enginer -Motor ile ilgili tüm elektronik ve parça aksamı kontrol eder. Sorun olması durumnda lamba araç çalışsa dahi devamlı yanar servis almanız gerekir. Düzenleyen : Ogun