İyi günler arkadaşlar. 97 model 1.5 yumurta kasa accentim var. Bildiğiniz gibi bu kasaların kronik bir konsol çatlama sorunu var. Benim arabamdaki henüz komple çatlamadı. Ancak bi 5 cm çatlak başlangıcı var bunu nasıl durdurabilirim bi çözümü tamiratı var mı ?
yazın direk güneşe maruz bırakma, yazın aracı kullanmadığında konsolun üzerini bir örtü ile örtebilirsin. araçta klima varsa yazın aracın içini iyice havalandırıp konsol biraz soğuduktan sonra klimayı çalıştırırsın. bendede 5-10 cm çatlak vardı. jel kıvamında japonla yapıştırdım. tekrar ilerleme olmadı. ama yapıştırdıktan sonra yukarıdaki önlemleri alırsan tekrar yan taraflardan başka çatlamaların oluşma ihtimalini azaltmış olursun. japonu sürünce fazla yaydırma yada bezle falan silmeye kalkma beyaz iz kalıyor yoksa
direk değiştir kurtul derim naparsan yap eskisi gibi olmuyor yenisi 500TL civarı eğer aracı satma gibi niyetiniz yoksa değiştirin yoksa öbür türlü 502 ile yapıştır vs. filan rezil gibi oluyor
acaba neden bunlarda böyle araştıran bilen varmıdır. benimkide çatlak ama şükür ses yok. ankarada birisi 250 tl ye yapıyormuş. çatlak olan yeri kesip parça atıyor. sonra tekrardan kaplama ve garantide veriyor.
Arkadaşlar 3 gündür elektrik kesik anca gidiyorum k.bakmayın. japonla yapıştırmayı denicem 6 ay sonra satmayı düşünüyoruz zaten. Herkese tesekkur ederim önerileri için
hiç bulaşma derim.. daha önce bununla ilgili konu açtım, yorumları inceleyebilirsin.. Onun haricinde 3-4 konu daha olacaktı. konsol çatlağı diye aratırsan