Selamun Aleykum arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım.. Benim 2000 model yumurta kasa 1.3lx arabam var jant almak istiyorum fakat bulunduğum bölgede hic bulamadım bana yardım edebilecek varmı?? çıkma jant lastik olsada olur.. 14 veya 15 inç haa bide beyaz olsa cokda fena olmaz hani ))
slm kardeşim bende 2000 model accent var ve 14.inç çelik jantım var ve takas etmek istiyorum kabul edersen fiyatta anlaşırız olurmu?
olabilir kardeşim neden olmasın jantın fotosu felan varmı birde takas orjınal 13 inç jantlarıylamı düşünüyorsunuz??
Arkadaşlar hoşgeldiniz. Forum un düzeni ve kuralları gereği Sizleri üye tanıtımlardan konu açarak kendinizi detaylı tanıtırsanız yararınıza olur diye düşünüyorum. sizleri daha iyi tanımış oluruz. Saygılar.
Hyundai markasının Accent (1994 1999) modelinin 13 Jant, 14 Jant, 15 Jant'ına uygun modellerin 3. Sayfası Görüntülenmektedir TECH-IN, Orjinal tech-ın, tech-ın jantı, 15 jant, Jant, çelik jant, jant fiyatları, jant modelleri - 4X114,3 Jant, 4 bijon jant, - TECH-IN JANT LB80 5.5'x14 4x114,3 ET38 73.1 şuralardan bakıp alabilirsiniz