Yay aramakla uğraşma bence orginal yaylarını Preslet veya coil al.Ama sen bilirsin araba senin sonuçta.
Yaylarımı iki kere preslettim hiç bir sıkıntı çıkarmadı yapan yerden yere göre Değişiyor.Coili sadece önlere arkaya press ile beraber istanbulda 450 tl'ye yaptırırız.
Abi sustech, tunzero şu an sahibinden.de bunlar var ama işte herkes merdiven altı yapımı diyo. sustech için forumda bi arkadaş yazmış başarılı demiş başkada örnek yok. bizim araç için de ürün yok işte eibach pro kit falan olsa paraya kıyıp direk alcam ama bulunmuyo.
Ben sana şöyle bişey diyim merdiven Altın'da satılan yayların spor yayla uzaktan yakından alakası yok.Yayları presleyip spor yay diye satıyorlar.
İstanbul'a gelme şansın Malesef İstanbul'a gelme şansım yok usta. en yakın İzmir var bana. presten sonra artısı eksisi ne oldu senin için.. bahsettiğin yaylar sahibinden.com da satılanlar için mi..
Coil istersen konuşuruz ustayla herşeyi ayarlar sana kargo yapar sen memleketinde montajını yaptırırsın.Sahibinden.comdaki yaylara bakmadım merdiven Altın'da satılan yaylar için dedim.