Herkese merhaba hyundai severler.. Yumurta kasa accent için koltuk kılıfı takmaya karar verdim ama güzel oturan şık görünen birşey bulamıyorum. Uydurma gibi bol ve hatları oturmayan kılıfları begenmiyorum. İstediğim tam olarak orjinal koltuklar gibi güzel tam oturan şık duran bir kılıf. Güzel kullanıslı kılıfları olan dostların tavsiyelerini bekliyorum şimdiden herkese tsşekkürler
Benim'de 97 model yumurtam var ona orijinal kılıf bulamadım Hele 97 modellerin arka koltuk iki parçalı bilmiyorum sizin yumurta'da iki parçalımı?Ne yaparsanız yapın orijinal olmayınca oturmuyor onur arkadaşımı çok iyi anlıyorum Çeşit çeşit kılıf aldım bir türlü oturtamadım Sipariş ver dikelim diyorlar güvenemedim böyle idare ediyorum. Koray hocam esprin harika Saygılarımla
GLS ler iki parçalı diye biliyorum. Güzel bir döşemeciye gidin. Herhangi bir kılıfı aracınıza uydursun eğer çok düzgün dursun istiyorsanız. Genel olarak iyi işler çıkıyor bu şekilde de.
koray haklı marifet kılıfta değil, kılıfı geren ustada bemin yumurtada sıradan bir kılıf var ama takan usta öyle bir gerdirdi ki hazirandan beri 1 mm salma olmadı döşeme yaptırmışım gibi duruyor
Ancak şöyle bi sorun var.. 1.3 lerin arka koltuk tek parça ve yatmıyor. 1.5 ler ise çift parça ve yatar koltuk.. Yani arka sırt dayama kısmının 2 parça olması gerekiyor, arkadaşlar bundan müzdarip sanırsam Bunlar benden Takar takmaz çektim.. Aslında biraz oturup (3-5 defa) ondan sonra tekrar gerdirmek daha iyi olur.. ancak lastikleri de kopabiliyor. Benimki çok iyi değil ama çok da kötü de değil, 40 liralık kılıf sonuçta
Ben bunu Antalya da yerel bir markette indirimdeyken gözüme takıldı ve aldım.. Aksesuarcılarda yada yapı marketlerinde de var.. 39.90 TL ye almıştım 65 TL den inmişti
kaliteli ve orijinal bir şey istiyorsan bu site sana yardımcı olabilir. hemde rengini ve desenini kandin seçebiliyorsun https://www.otomakilif.com/index.php