İyi akşamlar arkadaşlar, aracımda şu an 100 lük beyaz far ampulü kullanıyorum ama hiç memnun değilim. tekrar sarı ampullere döneceyim. ampul tavsiyelerinizi ivedilikle bekliyorum.
osram night breaker veya osram night breaker plus SARI ışık. 55/60 gayet memnunum. Yağmurlu sisli ve karlı havalarda yardırıyor. Normal zamada kısalarda giderken devamlı sellektör alıyorum.
benim yumurta kasada da bu nb lerden var ama o kadar da farketmedi sanki röle mi lazım acabahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
Aynı dert bende de var.beyaz ampüller ışıtmıyor.Röle taktırıcam ben kesin sonuç olacağına inanıyorum.Elektirkçi arkadaş daha verimli olcağını söyledi.
daha önce bu tip beyaz ampüllerin çok çeşidini kullandım, röle de taktım, değişen olmuyor. yine aydınlatma zayıf kalıyor. şimdi yine beyaz ampül kullanıyorum, 100 wattlık, aydınlatma kötü ama çok şık duruyor.
selamun aleykum abiler aranizda yeniyim. Hyundai yumurta kasa 1.3 aracim var sis lambasi taktim ama pek verimli isik alamiyorum. bikac abilere sordum xenon taksam nasil olur diye sis farlarin orjinal deil isininca erir dediler ne yapmam gerekiyo yardimci olurmusunuz