arkadaşlar aracımı aldığımda direksiyonda beyaz yağ lekeleri vardı ve elimi tuttuğumda yapış yapış oluyordu ilk başta direksiyon kirlenmiş olduğunu yağlandığını düşündüm direksiyonu deterjanla sildim hiç bir farklılık göstermedi sonra yıkamacıya götürdüm kesin temizleriz bizim solüsyonlarımız var abi falan filan solusyonlarla yıkadı sildi, gecti baya ve yıkamayla beraber adama 50 lira verdim bir kaç gün sonra sonuç yine aynı eski haline döndü gitti 50 lira. en sonunda kendim tinerle sildim direksiyonu lekeler gecti tamamen ama dokunduğum yerde parmak izim kalıyordu ve bir kaç güne kalmadan yine eski haline yani yağlı ve yapış yapış haline döndü ve bu hali iyice sinir bozucu olmaya başladı bu direksiyona ne yaparsam bundan kurtulurum hangi maddeyle temizlemem lazım veya temizlenmezse buna ne yaptırmamı önerirsiniz sedef kaplama sarmal dikişli kılıf ve bunları nerede ne kadara yaptırabilirim Ankara dayım ? aslında kendim direksiyonu siyah mat sprey araba boyasıyla boyayım diyorum sağlıklı olur mu veya tutar mı boya ?
Bence en iyisi direksiyon kilifi almak dikisli ve geçirmeli olanlar var bunlardan biri sorunu çözer GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kesinlikle boyamayın. Deri direksiyon kılıfı alıp biraz el beceriniz varsa kendiniz dikebilirsiniz. Dreamcar El Yapımı Sarmalı Direksiyon Kılıfı Gri Hediye Fiyatı Ben bu urunden alıp kendim diktim. 2 saat sürüyor dikmesi.
bende çok baktım bu kılıflara fakat yumurta kasanın direksiyonu diğer direksiyonlar dan ince bu yüzden bu kılıflar olmaz galiba
O zaman yapılacak 2 şey var. 1- sedef kaplama . oda taksi cıkması izlenimi veriyor araca. 2- direksiyonu deri kaplayan yerler var. Oda 150-200 arası tutar baya pahalı bence
sedef kaplama dolmuşlarda ki renkli olanlar çok itici duruyor sedef kaplamanın parlak siyah olanı varmış ama ankarada nerede ve ne kadara yaptıracağımı bilmiyorum ve deri kaplama ise 150-200 lira vereceğime 150 liraya orijinal yeni direksiyon alırım servisten diye düşünüyorum
150 değilde 230 liraymış http://www.*******.com/Accent-95-00-Direksiyon-Simidi-Orijinal,PR-17666.html