arkadaşlar 99 yumurta kasa accant im var lpg li ilk taktırdığımda bir depoyla 290 km yapıyordu sonra bu zamanla 230 km ye düştü ve uzun bir zaman böyle devam etti fakat şimdi bir depoyla 180 km gidiyor buda km de 40 kr yapıyor lpg beynini değiştirdim bujı ve bujı kablolarından fark eder dediler hepsini değiştirdim hiç bir şey değişmedi her türlü bakımını aksatmadan yaptırıyorum bu neden olabilir sayısız gazcıya gidip ayar yaptırdım değişen birşey olmadı bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum SAYGILAR
Hava koşullarının büyük etkisi vardır bunda. Profilinizde Ankarada olduğunuz yazıyor, -10 dereceden yukarısını göremez olduk ne zamandır.
bir süre benzinde kullanıp benzin tüketimini de ölçün bence böylece sorunun arabada mı yoksa lpg kitindemi olduğunu anlayabilirsiniz.
o saydıklarınızın dışında aklıma şunlar geliyor.. hava filtresi değişimi, lastik hava basınç değerlerinin kontrolü, gaza çok yüklenip yüklenmeme, lpg filtre ve bağlantı hortumunun temizliği, sızdırmazlığı kontrol edilmeli.. baskı balata, yanlış lpg ayarı da etkiler Düzenleyen : koray2907