Bugun yumurtama arka sis farı yaptım aklımda hiç yoktu hikayeyi başından anlatayım 1 ay öncesi dükkanın önünde kurtarıcı araba indirirken geri geri arka stop lambasına çarptı üzerindeki orjinal olduğu için orjinal alalım dedik orjinalide 380 lira olunca aldırmadım çarpan kişi tanıdıktı çünki yan sanayi stop aldık birebir numarasına kadar aynıydı hatta elektrkçi arkadaş bile şaşırmıştı taktık 2 gün sonra içine su aldı gittim değiştirdim o da su aldı dün akşam köşede duran stopa baktım üzerindeki camları temizledim bugun aldım ince tornavidayı merktan camı kolay çıkarmı diye yokladım lap diye cam elime geldi yan sanayi olan o kadar berbatmışki içinde yansıtıcı olmadığı için frene basınca sinayllerde sarı sarı sırıtma yapıyordu neyse cam hazır çıkmışken eski orjinal yuvayı temizedim stopta boşta duran kedi gözünün arkasına led koymak geldi 2 adet samsungun ledlerinden aldım mercekli olan onları güzelce koydum içine ardından camı yapıştırdım önden arkaya kablo çekip işlemi tamamladım bu arada orjinal stop camını sanki çam sakızıyla yapışıtırlmış gibi geldi eriticince dükkanın içi bi güzel çam sakızı koktu Resimler :
yarın kısmetse follow me sensörü takıcam birde bitane daha tuş sipariş verdim onuda arka sis farı için takıcam aslında admirenin sis farınıda düşünüyorumda taponu mahvederler diye yanaşmıyorum pek