Herkeze iyi akşamlar yumurta kasa arabamı cok seviyorum ama iki şeyini sevmiyorum bunları degiştire bilirmiyim 1-direksiyonumu 2- ön konsolu bu iki şeyi degiştirmek istiyorum bu sıra da on konsol çatlak o yuzden deyiştirmek istiyorum buları ankarada ve nasıl deyiştire biliriz,ne kadar maliyeti tutar yardımcı olursanız sevinirim.
ön konsolu değiştirmek hiç de kolay değil, ama direksiyonu kolayca değiştirebilirsiniz, 40-50 tlye çok güzel direksiyonlar satılıyor.
sorunun cevabı bendehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifkonsolu orjinaliyle değiştirmek 975 TL.. yan sanayisi 650 TL.. çıkma bulabilirsen temiz ve çatlaksız 450 TL.. tamir ettirmeye kalksan 250 TL... En iyisi el becerin varsa kendin tamir et.. formda paylaştım birçok konu onlara bakabilirsin.. direksiyon konusuna gelince.. evet 30-40 TL ye spor direksiyonlardan bulabilirsin..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
***Yasaklı*** da fiyat biraz daha uygun gibi geldi bana http://www.akparca.com/Accent-On-Konsol-95-00,PR-5361.html
benim aracımda da konsol çatlağı mevcut hatta yazın gölge bir yer bulamayınca mecbur güneş altında kalıyordu araç saatlerce ve bu çatlakların olma sebebi çok fazla sıcakdan dolayı plastik kağıt gibi oluyor. farketmeden çukura felan girincede haliyle esnemeye başlıyor ve belli noktada çatlıyo ve yırtık oluşuyor. bu yüzden yırtık boyutu gün geçtikçe büyüyor. ön konsola yapılacakları araştırım. diğer arkadaşların dediği gibi yeni konsol çok uçuk bir fiyatta ikinci el temiz adam akıllı bulmak zor olabiliyor(şehire göre fark ediyor) yapıştırma yapılmasını önermiyorum çünkü sıcakda yine açılıyor ve konsolda belli oluyor zımpara yapmak daha da kötü hale getiriyor. son olarak suni deri kaplama tavsiyem eğer derinin rengi farklı bir ton mesela bej v.b renk olursa koltuklarıda kaplatmaları öteki türlü absürd kalıyor. aynı andada kapı içi kollarınıda unutmamak lazım zaten m2 olarak hesaplanıyor ve yapılıyor kollara fazla gitmez. eskişehirdeki fiyatlar : fiber kaplama 300 tl m2 (ısı ile yapıştırılıyor güneşte kalkma riski çok) karbon kaplama : 750 tl m2 (özel sıvı ile kaplanıyor genellikle araçların tavanına yapıyormuş) suni deri kaplama : 50 tl m2 ( dikişli oluyor ön konsol sökülüp geçiriliyormuş) gerçek deri : kimse önermedi...
Ön konsol deri kaplama istanbul'da nerede yaptırılabilir?<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
koray2097 adlı üye gayet güzel tamir etmiş forumda yumurta kasa ön konsol tamiri diye yazarsanız bulursunuz
koray abi benımde konsolda 2 yerde japon yapıştırıcısı dökülmüştü izi kaldı ne yapa blilirim sıcak su benzin felan denedim olmuyor yardımcı olur musun ?
YUMURTA KASA ACCENT ÖN KONSOL TAMİRİ RESİMLİ japon dökülsüyse izi kalır yapcak bişi yok kazıman lazım ki zarar verebilir konsola Düzenleyen : koray2907
Hyundai'nin yaptığı en büyük hata bence bu. Eğerki orjinalden sert plastik üzerine birde deri giydirmiş olsalardı çok daha iyi olurdu. Aynı modelde opel astralar felan bu şekilde ve gayet dayanıklı. Açıkcası konsolun sökülüp takılmasından sonra ses yapmasından korkmasam komple deri kaplatabilirim.