slm yumurta kasa accent alıcam bunların çesıtlı motor secenekleri var 1 sene once bende excell gls 1992 model hyundaım vardı çok memnum dum bu yumurta kasaların hangısı ıyı yardımcı olabılırmısınız
Yumurta kasa accentlerde en iyi model 1500 cc 12V motorlu olan accent GLS dir. Otomatik 1999 modelini kullandım. Donanımı yaşıtlarına göre iiyidir. Düz vites olanları oldukça ataktır. İşçilik kalitesi bence iyidir. Elektrikli ayna, Elektrikli ön camlar, Klima, Hidrolik direksiyon, metalik boya, sis farları bazı özellikleridir.
kardeşim hayırlısı ola bnde 98 yumurta var 1.5 gls en çok tutulan modeli ve 1.3 lerle arasında fiyat bakımından uçurum bir fark yok ama donanım olarak var valla 1.5 arkadaşımın dediği gb atak bnde ki otm. olmasına rağmen ii bn sana 1.5 tavsiye ederim Düzenleyen : 35emrah35
arkadaslar bılgılerınız için tesekkur ederım keseye gore alıcam oncekı aracım 92 excell gls dı çok memnundum
izmirdemisiniz bilmiyorum ama eğer izmire gelebilirseniz bizim aracı önerebilirim yükselişe takasa verdik biz satılmadıysa sonuna kadar tavsiye ederim size.Metalik yeşil 1.5 kilimalı gls modeli elektrikli yan aynalar falan falan donanımlıydı baya.Seriliği inanılmaz yakışıda çok güzeldi 20 tl lik benzinle 100 km arkana bakmadan yaparsın.Çok övdüm ama inan ben satmıyorum sadece fikir vermek için birde alacak olursan verdiğimiz fiyatı söylerim onu bildiğini söyleyip onun üzerinden pazarlık yaparsın. Baya uygundu
Aranıza yeni katılmama rağmen 2.5 yıllık yumurta kasa kulllanıcısıydım. Şu an 2003 milenyum 1.5 kullanıyorum. 94-96 arası ilk yumurta kasa serisi olup LS 1.3 karbürütör /GL ve GLS 1.5i Ecfi 12V ile Genelde full donanımı ile satılmış. Daha sonra onlarda pastadan pay almak için ekle kaldır yapmaya başlamışlar 97-00 serisi makyajlı yumurta kasa serisi olup arka far ve ön kaput farklıdır. Motor teknolojsii mitsubishi ortak bilgi alışverişi ile hazırlanmış ve sorunsuzluk üzerine kurulmuş. 00-2003 arası Allegro-milenium kasa olarak farklı bir kasaya geçilmiş. Yumurta kasalar hyundai nin yüz akı olup uygun fiyata motor ,mekanik, ucuz parça yönünden mükemmele yakındır. Yakıt parça,yol tutuş , ataklık, yeterli seviyededir. ( bu ivmelenmeler 1.5 ler için geçerlidir.) Temiz kullnılmış bir araç bulduğunda başınızın ağırmayacağı kesindir.