Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yumurta Kasa Accent Kalorifer Yönlendirme Hortumu Sorunu

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda sglkfm tarafından 27 Aralık 2021 tarihinde açılan konu

1. sglkfm

sglkfm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Osman Özkan
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Arkadaslar aylardir parcasini arayip bulamadigim ve kafamda buyuk sorun teskil eden kalorifer yonlendirme hortumlarindaki kacak sorununu cozmek icin adim attim. Resimde paylastigim beyaz ve siyah hortumlar yonlendirmeyi saglayan vakumlu hortumlarin dugmeye baglanan kismindaki plastik parca kirildigi icin hava kacagi oluyordu ve aracin disardan gelen kalorifer havasini kesemiyordum. Oncelikle dugme ile o sari renkli kacugu birbirinden ayirdim (ayirma sirasinda diger parcada kirildi), sonra kirilan parcayi kaucugun icinden cikardim. Bir arkadasimin tavsiyesi ile resimdeki epoksi yapistiriciyi aldim ve kirilan kucuk plastik borulari yapistirdim. Onemli nokta yapistirirken tutkalin delikleri kapatmamasina dikkat edilmeli. Ben bir igne vasitasiyla tutkalin kapattigi delikleri kurumadan once tekrar actim. Gayet guzel ve temiz bir iş cikardigima inaniyorum, şayet cikmacilar şu an 400 ~ 500 ₺ arasi fiyat biciyorlar... Simdi kurumasini bekliyorum... Yuksek ihtimal bir sorun olmayacak gibi ama yinede sonucu sizlerle paylascam [​IMG]

ai_torcuk bunu beğendi.
  2. sglkfm

sglkfm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Osman Özkan
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3

Bu Sayfayı Paylaş