arkadaşlar bugun bi abiyle iddaya girdik yumurta kaslarda 4cam otomatiği varmış ama hepsinde değil avrupa modellerinde yani hava yastıklı olanalrdan acaba doğrumu gören varmı ben araştırdım pek bulamadım birşey kafam karıştı
yok kardeşim ne arar ya sana km dediyse yanlış demiş ben yumurta kasanın aşığıyım ve senelerdir bu araç hakkında araştrma yapıyorum yok öle bişey
hayır yumurta kasalarda (1994-2000) 4 cam otomatiği yok ancak millenium kasaları(2000-2003) o yumurta kasa zannediyor olabilir...
arkadaşlar bende de 97 ls var harbiden camları otomatik yaptırsak birde merkezi kilit ne kadara patlar ?
120 ye halledersek iyi merkezi kilit olmadan olmuyor ön camlara da benden önceki sahibi otomatik koydurmuş sonradan iprtal etmiş
120 lira mi ? ne yaptın hocam sen sanayide 20 tl ye komple sistem satiyorlar kutunun arkasında montaj şekilde oluyorbiraz el işçiliği ve ortalama 2 saat. Montaj tamamdir.
Bende hava yastikli abs li yumurta vardi 2 cam otomatik di HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Daha önce sormuştum elektrikçiye ön camlar bari otomatik olsun diye .. Adam saolsun 350 400 e olur dedi... İçimden malum kelime ohaaa çüşş dedim sonra topuk abii..
bende 92 excel var övünmek gibi olmasın ama klima, 4 cam otomatik, merkezi kilit, yükseklik ve bel ayarlı koltuk var ve hepsi orijinalL
Aynen öyle benim arabamın kendi orjinal kitilleri bozuktu.Ssöktüm üçünün motoru yanmış biri sağlam 20 tl yu universal takım alıp tesisatını çekip yaptım.Ortalama 2 saat sürdü yapmak.