Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yumurta kasa 1998 model ls tekleme sorunu yardımmmmm

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda rashart tarafından 16 Ekim 2015 tarihinde açılan konu

1. rashart

rashart Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    cenk soydas
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    selam arkadaslar biraz uzun yazıcam kusuruma bakmayın 1998 kasa yumurta kasa accentım var ve arac hararet ibresi kalkmasına yakın yada ılk calıstırdığımda bi silkeleme yapıyor sonra gaz yemiyor hararet ibresi ortaya geldığınde silkelemeyi bırakıyor edirnede ki sanayideki ustalar bu zamana kadar 480 tl gibi rakam harcatıp en son distiribütör değişcek dediler orjinal distiribütör un fıyatını serviste sordum 970 tl gibi bi rakam söylediler bu zamana kadar bujiler-buji kablosu-endeksiyon bobini- endeksiyon bobin kablosu hepsi değişti ama hala benim sorunum çözülmedi arkadaslar sizinde böyle birsey basınıza geldiyse bana bi yol gösterin cok sıkıldım bu arabanın böyle yapmasından

2. küçükarslan

küçükarslan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    doğan küçükarslan
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    aynı benzer sorunlar vardı bende gitmedigim tamirci kalmadı ust kapak akadar actilar 1000 tlyi gecti masrafım benim arac 1.5 enjeksiyonlıydu bi bok anlamadılar götür servise baksınlar onlar haletsin biraz pahalı ama en azından cözüm buluyorlar sanayide yaptılaklarıla alakasız şeyler çıktı ha devimetrsi rolanti motoru tesisat gibi şeyler adam conta ve subabları değiştirdi sorun devam ediyo şunuda bi değiştirelimm bıktımm serviste takasa girdimm inşallah getzsim olacak eski arabammm morolini bozmayım ama sanayide anlamıyorlarr tüpün markası neee

Son düzenleme: 16 Ekim 2015
  3. İştipli

İştipli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    ömer yvs
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Araçta LPG sistemi varsa bu problem ortaya çıkıyor bazen. Gaz yememe problemi ilk çalıştırmada bende de vardı. Sonra motor ısınınca sorun ortadan kalkıyordu. Ustam Bir depo benzine Würth (diğer sıradan katkı maddeleri değil) enjektör temizleyici koy ve benzinde kullan arabayı dedi. Depodaki benzini bitirene kadar sadece benzinde kullandım. Sorun çözüldü şimdi. Araç tek marşta soğuk havalarda da çalışıyor.

rashart bunu beğendi.
  4. rashart

rashart Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    cenk soydas
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    lpg nin markası atıker normal karbüratörlü arac aynen dediğin gibi bende cok sogudum yemin ederım bi bidon benzin dokup nerdeyse yakıcam

5. rashart

rashart Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    cenk soydas
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    benim araç karbüratörlü benzinde de yapıyor inan benzinde yapmasa lpg de kullanmıcam ama benzinde de yapıyor namussuz

6. İştipli

İştipli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    ömer yvs
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Benzin pompasının basıncının az olmasıyla da ilgili olabilir. Forumda rastladığım kadarıyla benzin pompası değişimi sonrası problemi halleden arkadaşlar var. Ama sanayiye gittiğinde aklında bulunsun, ustaya eğer bu problemi kesin çözersen müdahale et arabaya diye söyle. Yoksa bazı acemi tipler deneme yanılma yoluyla onu da değiştir, bunu da değiştir diye diye iflahını keser müşterinin. Yukarıda bahsetmiş diğer arkadaşlar zaten. Önce iyi bir usta bul, durumu anlat, illa bulur çözümü kendi bilmese bile daha tecrübeli ustalara yönlendirir. Ama dikkat lütfen işi çözecekse müdahale etsin. Hyundai de çözülmeyecek problem yoktur gibi, yalnız işi bilen olsun. Serhat şehrine selamlar...

rashart bunu beğendi.
  7. rashart

rashart Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    cenk soydas
    Yaşadığınız Şehir:
    22-EDİRNE
    Araç Modeli:
    burdaki ustaların hepsi çözümleyici :) ben yaparım ben ederim diyen adamlar bi halt çözemediler inan ki tesekkur ederim iştipli yorumların için aleyküm selam

Bu Sayfayı Paylaş