aracım garipleşti direksiyonda acayip bi boşluk oluştu artık bağırıyo gitmiyo çok yakmaya başladı az da olsa hızlı gaz vermede kayış ötüyo iyice soğuttu kendinden artık :RpS_sad:
yumurtadan bende soğudum aracın işi bitsin hemen satılık, motordan çok ses gelmeye başladı, araç gitmiyor sağından solundan ses geliyor sanayide yatıp kalkacaz
aynen kardeşim artık aracıma iğrenerek bakıyorum o duruma gldim sürücü koltuğuna binesim kalmadı yaptığım masraflara değmedi :s
15 yaşındaki bir otomobilde bazı sorunların oluşması oldukça olası. Hele ikinci el alınan, geçmişinde nasıl kullanıldığı bilinmeyen bir araç ise anormal bir durum yok. Bağırıp gitmemesi balatanın bitmesindendir muhtemelen. Km ye bağlı olarak olabilecek şeyler. Ayrıca başlığı konuyu açıklayacak şekilde düzeltin.
ben yumurtayı sade seviyorum. Tek sorunum göğüs onu aldırmıyorum birde camda iki adet çatlak var onlar biraz gözüme batıyor bunlardan başka bir sıkıntım yok
valla o kadar masraf yapıp bakım yapıp bu hale gelmesi insanı üzüyor ayrıca başlık oldukça doğru bence çünki o kadar bakım yapılan bi araçta bu sorunların yaşanması garip
gögüs bende çatlak üstünü komple kapadım görünmediği için problem olmuyo gözümü milenyum kasalara diktiğim için yumurta gözüme hos glmiyo artık kardes :d