Çaresizlik... - Milliyet.TV - Haber, Canlı Yayın, Dizi, fragman ve Eğlence Videoları Haberi okurken ve videoyu izlerken dikkat edin arkadaşlar. Adam motorun içinden koca bir benzin bidonu çıkarıyor. Kartal arabada o bidonu koyacak yer bulamamış ta, gitmiş kaputun altına sokuvermiş. Allah akıl fikir versin inşallah ne diyelim. Hyundai ailesi olarak bu tür detaylara dikkat edelim lütfen, ufak bir dikkatsiz hareketimiz pahalıya patlayabiliyor.
LPG li araç kullanan arkadaşlara kısa aralıklarla yakıt hortumlarını kontrol ettirmelerini öneriyorum. Gaz hortumu kurutup yırtılmasına neden oluyor. Kartalda bu hortum tam egsoz manifoldunun üzerinden geçiyor.
arkadaş kendine 90 model honca civic EF kasa aldı bakımını yaptırdı ama bir detayı atlamış gaz hortumlarını akşam beni aldı bir iki tur atarken bir yerden gaz kacagi sesi veriyordu fısss diye indim kaputu açtım fıslıyan yeri buldum kokladığımda gaz kokusu vardı allahtan hortum uzunduda yırtılan yeri kesip yerine oturttum yoksa ucacaktık havaya şans işte olaki eski araba alanlar hele gazlıysa bütün hortumlarını gözden geçirsin