Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yolda kaldım:(

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda ozerik tarafından 1 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. ozerik

ozerik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar; hyundai ye yeni katıldım. Admire 1.3 benzinli aracımı yaklaşık 1 ay önce aldım. O kadar temizki araba adam binmemiş. Ustalarıma da gösterdim araç süper dediler. Fakat dün bağdat caddesinde yolun ortasında durup duruken ışıkta beklerken araç stop etti. Dahada çalışmadı. Yolun kenarına ittim bıraktım ve toplantıyada geç kaldım:( 3 saat sonra yanına gittim takviye kablosuyla aktarma yaptım çalıştı. Anlamadığım şu: çalışırken neden stop eder? aküden olsa etmemesi lazım. Akü zayıf aslında değişecek ama çalışan araba neden yolun ortasında stop etsin. MArşta canavar gibi basıyodu stop ettikten sonra. Yani akülük bir problem değil. Ateşleme sistemi olabilirmi acaba? KArşılaşan varmı bu problemle yardımlarınız için teşekkürler.

2. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Çalışır durumdayken değilde hiçbir sorun yokken stop edip 1 saat sonra tekrar marşa bastığımda benimde aracım çalışmadı.. bende yolda kaldım geçende marş aynı şekilde çok normal basıyordu ancak ateşlemiyordu..
    Vurdurarak çalıştırdık benzin aldım benzinim azdı düzeldi depoda pislik olabilir, yakıtın pis olabilir.. Örnekleme çok, en güzeli baktırman bana göre..

3. ozerik

ozerik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Öncelikle teşekkür ederim. Evet bugün gideceğim ustacığıma galiba.. Bi aküyü ölçsün kaçak göçek varmı bi baksın bakalım. Bu bnm kaderim galiba ne zaman araba alsam hep yolda kalıyorum:(

4. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Marş basmıyorsa aküyü gösterin marş sorunsuz basıyor demişsiniz..Aküyle alakası olacağını sanmıyorum..Bence deponun süzgeçlerine baktırın yada ateşleme sistemine..

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    çok yatan araçlar çok temiz oluyor ama motorları yatmaktan biraz sıkıntı çıkarabiliyor. bence ateşleme sisteminde veya yakıtınızda bir sorun olabiliyor. unutmamak gerekir ki çalışan demir ışıldar https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

6. enginbozkurt

enginbozkurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    atesleme sıstemınde bır arıza olabılır arkadasım benım doganda da aynı sey oluyordudu canavar gıbı basıyordu marsı ama tık yoktu vurdurunce calısıyordu bobınlere gıden bı kablo varmıs o arıza yapmıs degıstırmıstım duzelmıstı aracım

7. demirhan

demirhan Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    admirelerin genel hastalığı olan depo vernik dökülmesi ola bilir bir baktır yakıt otomaiğine bence

8. yalan55

yalan55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    bencede benzinde pislik var veya ateşleme sistemi arızalı. aküde sorun olsa marş basmaz

9. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bizim araçlarda almanlardaki clv valfi mi ne vardı, ondan var mıydı. Çünkü onlarda kirli yakıttan ötürü bu sorun çok yaşanıyor
    Düzenleyen : darsher

10. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    arkadaşların dedikleri olabilir ama yine de akü sorunu da olabilir, ölü akünün ne yapacağı belli olmaz. anlık olarak elktrik vermeyebilr. akü ömrü kabaca 5-6 yıldır. hele yatan arabanın aküsü daha çabuk eskiyor. değiştirmeniz gerekiyorsa en önce aküden başlayın. 
    öte yandan arabanın stop etmesine başka birşey sebep olmuştur. benzindeki pislik benim aklıma ilk gelen.

Bu Sayfayı Paylaş