http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Boyle-sanssizlik-az-gorulur-GbBWyUxTkv0j.html Arkadaşlar, adam kıl payı kurtuluyor. Ufak hasarla atlatıyor sanırım. Dikkat edin aracı tanıyabilecekmisiniz bakalım. Valla yolda karşımıza neler çıkabilir, bunu görünce artık hiçbirşeye şaşırmam heralde.
araç hyundai accent admira sanırım o cisimde kamyondan fırlayan tekerlek sanırım ama fena ya kaza geliyorum demiyor ALLAH korusun hepimizi
kamyonun lastiği çıktı benim başımada gelmişti çanakkalede behramkaleye giderken kamyonun ön lastğinin cant çemberi fırlayıp tamponumu sıyırıp geçmişti
sanırım o olayı biliyorum ben allah korumuştu gercekten siizi bende çanakkalenin ayvacık ilçesinde yaşşıyorum
hakan kardeş benim olayım epey eskidir bir 15 sene vardır kestanbol kaplıcası ile behramkale arasında bir yerdeydi
Böyle bir olaya ben de şahit olmuştum. Yolun kenarında yürüyen içinde çocukların da olduğu bir grubun hemen yanından kamyondan çıkan tekerlek geçmişti. Faciaya ramak kalmıştı. Düşüncesi bile korkunç.
valla araç admirede az hasar aldığı pek gerçek değil gibi.koca lastiğin hızı+aracın hızı :RpS_scared:
bu gün buna benzer bi olayda benim başıma geldi ankara ist yolu a citiy önünde önde giden kamyondan düşen meyve kasasına çorpmamak için çok uğraştım kasadan kurtardım ama lastiklerim yol kenarında ki kaldırıma sürttüm jant kapağı kırıldı lastikte şimdilik bişey yok çok şükür bu kadarla atlattık
bizde eski kasa opel corsa ile kemerburgaz göktürk otobanında giderken, öndeki kamyondan 1 2 metrelik bir kalas düşmüştü, kaçamadık ve altımızdan geçti koca kalas. Ön taraftan girip arkadan çıkmıştı, nasıl bu kadar ucuz atlattık halaa hatırladıkca şaşırıyorum. Yiyecek ekmeğimiz alacak nefesimiz varmış muhakkak, çok şükür.
buna benzer çok video var. olayları anlatan arkadaslar Herkez sizin kadar Şanslıda değil Hepinize Geçmiş olsun
Çok fena yaaaa.Bizimde gçeen yaz dagdan taş düşmüştü kaputa fazla bi hasar yokduda o an paniklememize neden oldu... Allah korudu o taş camdan girmiş olsaydı ne babam nede ben sag kalamazdık....