bu ay arabamın 7. taksidini ödeyeceğim inanın aldığım günden beri içinden çıkasım gelmiyor 115 beygirlik güçlü dizeli şık görünüşü ve benzetilen diğer araçlarla kıyaslanmayacak kadar geniş iç yapısı kon foruyla son derece iyi bir otomobil.işim gereği çok yolculuk yapıyorum işte kullandığım araç 2008 model mondeo i 30 la girdiğim virajlara bu arabayla giiremiyorum abartısız inanlmaz verimli yol tutuşu var bence tavsiye edilecek bir araç en önemli özelliği bence üztün yol tutuşu
Hayırlı ve uğurlu olsun. Bende bir an çelişkiye düştüm avatarınızda Atos yazım 115 hp dizel motor okuyunca. O araba racing motor gibi uçar diye canlandırdım... Ben arabamı değiştirene kadar belkide i30 ya makyajlanır yaa kasa değiştirir.
elbetteki değişir ama çok memnun olduğumu söyemeliyim hiç bir pişmanlığım yok ama atosu da özlemiyor değilim çok vefalı bir arabaydı
merhaba i30 gerçekten tartışmasız,bir daha araba alsam i 30 un üst modeli alırım,hem yol tutuş hemde güvenlik. geçen ani fren yapmak zorunda kaldım eski arabam olsaydı(megan 1) kesin vururdum...