arkadaşlar selamlar... ankara dan didime gitmek istiyorum. hangi yoldan gitmeliyim. aşağıdaki adres link te 3 farklı güzergah var. yol durumunu bilen arkadaşlar var ise tavsiye rica edeceğim... https://www.google.com/maps/dir/Ank...796f2c071da8d!2m2!1d27.264729!2d37.376094!3e0
Niyetin eğer gezmek değilse denizli üzerinden gitmen mantıklı olacaktır. Yok ben gezerek gitcem diyorsan bursa balıkesir soma falan geze geze gidersin
Ben pazar geldim didimden ve denizli üstünden gitmeni tavsiye ederim. Maks. 8 saat sürüyor ve yollar düzgün.
eylülde bende didime gidicem ve büyük ihtimal Konya ısparta denizli güzergahını kullanacam . sahilden gidersem yol çok uzuyor . benimkisi gezmek ama okadarda uzun değil arkadaşların dediği gibi zamanınız ve yakıtınız müsait ve amacınız gezmek ise alternatif güzergahları kullanabilirsiniz deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Tatil Amaçlı mı geliyorsunuz? Turizm Sektöründe çalışıyorum Yardıma ihtiyacınız olursa özelden yazın şimdiden iyi yolculuklar Sent from my iPhone using Tapatalk