akü değişiminde paralel bağlantı yapıp değiştirilmediğinde yol bilgisayarı ,orjınal arac teypleri kaybolma ihmalini bircok arabadan duydum hyundaı de böyle sorunlar varmı Düzenleyen : olcay pas
valla bende vardı abi orj kaset calarım takılıyken 2 sene önce dğeişti akü teyp calışmadı servis ayarladı sonra zaten mp3 çalar taktırdım ondna sonra birdah akü tak cıkar yaptm yeni cd calarda böyle bir sorunum cıkmadı..
evet teyp lerde sorunlar var kod isteme komsu gecen hafta aküsü bitmiş değişime gitmeden önce benimkinden bir takviye can geldi sanki clio'ya giti değişime adam aküyü direk cıkarmıs simdi teypi kod istiyor
Akümün ömrü dolduğundan marşa bastığımda aracım çalışmadı ve baska bi araçtan şarj ettirerek motoru çalıştırdık.Derhal aküyü değiştirdim ve sonrasında aracımın kornası çalışmadı birde rezistansı açtım yolda giderken tekrar kapatmak istedim ama düğmesine basıyorum ışık yanıyor rezistans kapanmıyor.Sorun sizce ne olabilir beyni karışmış olabilirmi ? /// Akü değişiminde araç beyninde arızalar oluşur. Hataların sıfırlanması gerekebilir. Hatalar yüzünden bazı donanımlar çalışmayabilir. /// Bu sabah servise götürdüm sigorta kutusundan 2 role değişti ve rezistans düzeldi kornada çalışmaya başladı fakat kornanın sesi azaldı ve tuhaf çalmaya başladı anlamadım valla nasıl işse bilgiler: http://www.opelx.com/vectra-b/7505-aku-degisimi-ve-gelen-sorunlarim-yardim.html