Abiler farlar az aydınlatıyor diyerekten dün xenon far aldım taktım araca bu esnada akü kutup başını söktüm daha sonra montaj bittikten sonra aracın 100km'de ortalama yakıtı 123litre gibi uçuk bi değer çıktı bu değer düşe düşe en son 12litreye düştü işin ilginç yanı menzilde buna bağlı olarak çok hızlı düştü. şimdi merak ettiğim şu bu problem neyden kaynaklanıyor olabilir birde bu araba bu kadar yakar mı? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benzin + lpg her ikisinde de denedim bilgisayar aynı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben birşey duyduydum atiker tüplerde akü söküldüğünde ayarları sıfırlanıyor diye duyduydum ondan sordum LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustam ayar bozuldu mu bozulmadı mı belli değil yani yakıt yeni almıştım zaten lpg full benzin yarım depo benzinde oynama Yok ama lpg ne kadar gitti belli değil belli olur bakalım. Acaba benim yol bilgisayarı mı gitti ki? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sıkıntı yok, akü kutup başını çıkartınca yakıt ve mesafe ölçümünü hesaplayan hafıza sıfırlanır, trip düğmesine uzun basmayla aynı mantık, mekanik bir problem olmadığı için araç yine aynı benzini yakar. motor sıcakken rampa aşağı gidişte trip düğmesine uzun basıp tekrar ölçüm yapın değer düşük yazacaktır. motor soğukken getz durduğu yerdeyken trip düğmesine basılarak ortlama yakıt yol bilgisayarı sıfırlanırsa rölantide 4-5 dakika beklenirse 50-100 litre /100km gibi bir yakıt değeri gösterir ilerledikçe değer azalır
Birazdan bide öyle denerim usta bi kere trip yaptım ama değer gene aynı çıktı bide kutup başıyla tekrar bi deneyelim belki olur. Çok teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi