Selamlar hayırlı günler cümleten ALLAH ın rahmeti ve bereketi üzerinizde olsun her daim 2004 elantra mevcut benzinde kullanırken yol bilgisayarındaki 100 km deli yakıt ve toplam yol mesafesi değeri yanlış gösteriyor gibi gittiğim yol ile gösterilen değerler birbirini tutmuyor çözümü nedir şimdiden teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzun yol 100 km hız yarım depo da 550 Km civarları Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ölçümünüz hatalı, lpg göstergesi ile yada yarım depo üzeri dolumla ölçüm yapılmaz. depoyu tamamen bitirin, sonra aldığınız gazla tekrar tamemen bitene kadar yol yapın. ancak böyle doğru sonucu görürsünüz.
Depomu fulleyip km sıfırlayıp öyle ölçüm yapıyorum benzinde yarım depoya indiğinde yaptıgım km 550 leri görüyor yol bilgisayarınında gösterdiği 470 480 civarları gazda ise yine fulleyip bitmeden dolum yapıp öyle hesap yapıyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende @MSC ile ayni fikirdeyim hesaplamada sorun var,ben 35 lt lpg ile 420 km gidiyorum uzun yolda depo bitiyor,siz yarim depo ile 550 km diyorsunuz,arada ciddi bir fark var,elentra icin inanilmaz bir tüketim olur.
Yanlış anlaşılma olmuş galiba benzinde yarım depo yapıyorum uzun yolda LPG ise 45 tl tank 600 Km uzun yol 400 km şehir içi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
LPG den memnunun ama işte benzin için yol bilgisayarı değerleri doğru rakamları göstermiyor mesela dolduruyorum benzini o şekilde yol bilgisayarı 600 küsürler gösteriyor sonra yol alıp 400 Km yol yapıyorum hala 600 küsürler değerler gösteriyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi