Arkadaşlar ben peugeot3008 arabamı takas edip İX35 HYUNDAİ 1.6 DÜZ VİTES ALDIM YENİ FAKAT YOKUŞLARDA BAYILDIGINI GÖRÜYORUM 3008 de böyle bir durum yoktu acaba ben kullanmasınımı bilmiyorum neden bayılmasını anlamıyorum kullanan arkadaşlar bir yorum yapmasını rica ederim saygılarımla....
Araciniz hayirli olsun. Onceki araciniz dizelmiydi acaba ? Ve suan aldiginiz araba "0" km miydi ? Bunlari soruyorun cunku dizelden benzinliye gecis yapan kullanilicilar bayilma sorunundan bahsediyor. Ayrica rodaj suresince araba tam performansinda olmuyor. En buyuk etken benzinli aracin tork seviyesi dizelden hem dusuktur hemde daha yuksek devirde max tork seviyesine gelir. Siz 6. Vitesle 80 km hizla bayir cikmaya baslarsaniz gidecekmi cekecekmi diyene kadar 2 vitese kadar inersiniz. Konu ile alakali epey bilgi var forumda oradan da bilgi alabilirsiniz. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
accent era dizelden sonra touran benzinli de benzer tepki gösteriyor bizde bence dogaldir ne olursa olsun dizelin tadı bir başka Galaxy ace den gönderildi
vites küçültüp devir bandını da 3500 devir ve üzerinde tutmaya çalışın... yokuşa gelmeden biraz gaz pedalına yüklenmenizde fayda var... sabit tutarsanız her arabada olduğu gibi ivmesi düşer...
Herkeste bayilma diyor biraz hizli girin yokusa araba fisek gibi gider benim araba hic bayilmiyor nedense HTC One cihazımdan gönderildi
Dogan kendi arabani begendigin ender mesajlardan biri konuyu sabitlemek lazim HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Nasıl bayılmıyor ya bayılması lazım bir sorun olabilir servise göstermende fayda var Doğan.:RpS_ohmy:
bu devirde yokuşta bayılan arabamı kaldı dedemin torosla dimdik rampayı deviriyorum sizin aracınızın kan şekeri düşmüş