amerika ıraktan sonra uzun süredir suriyeye girmeyi planlıyordu bizim afrini ele geçirmemiz ve bölgedeki hükmümüz baya zoruna gitti, mazeret kollayıp duruyordu yine kendi oyunu gibi gözüküyor bu kimyasal silah kullanıldı olayı sonunda başladı bakalım. bu amerikanın yıllardır süre gelen sömürgecilik sistemi hiç durmayacak.
gerçekten özüymüş iyi açıklamış durumu katılıyorum. ingiltere başbakanı açıklama yaptı sadece kimyasal silaha karşılık verilen kısıtlı harakettir dedi, ama bilemiyorum ne olacak trump gerçekten enteresan çıkışları var ortalığı karıştırıp duruyor.
Kandil gecesi 11 bin kilometreden gelip burnumuzun dibindeki müslüman bir ülkeyi vuruyorlar ve bizim dışişleri tebrik ediyor... Irakta dünyanın en büyük nükleer bombası geliştirildi ve saddam kullanacak diye koparılan yaygara simdi aynı senaryo saddam sonrası şimdiki ırak... Her yer terör grubu kaynıyor ama israile tabanca atan yok manidar yani BOP tam gaz gidiyor...
Çalıştığım okulda 10 kadar var. Benim sınıfta 1 öğrencim var. Bizim buralarda köylere yerleştirilmiş hepside. Geri gitmeyi düşünmüyorlar. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abd nin başına kim gelirse gelsin abd nin politikası aynıdır değişmez Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Saddamın nükleer silahlarını hâlâ bulamadılar... o dönem cnn canlı yayın yapıyordu çöp kamyonu gösteriyorlardı bomba taşıyor diye , saddam gitti demokrasi geldi... En başta bizim hükümet esad gitsin diyor gitsin tabiki ama saddam ve kaddafi gidince ne oldu kaos terör bölünme savaş fakirlik sonuç Bop yani israilin etrafındaki tüm ülkelerin yıkılması... Soruyorum size istediği bombayla ucakla helikopterle istediği kadar adam öldürmek varken dünyanın bütün ülkelerinin gözü suriyedeyken esad neden kimyasal silah kullansın?
aynen katılıyorum bunlar hep oyun mazeret arıyorlardı suriyeye girmek için ,bence aslında esada destek verilseydi bunların hiçbiri yaşanmazdı gerçi zalim bir yönetim biçimi varmış ama ne kadar doğru olur yanlışmı olur bilemedim.
Bundan 30 sene sonra tüm gerçekler ortaya çıkacak...Ortadoğunun tüm yöneticileri zalim emin ol ama bir gerçek var şöyle düşünelim kendi ülkemizden; Doğu ve güneydoğu tamamen isyan etse mevcut hükümeti istemese deselerki biz baskı görüyoruz ve size karşı ayaklanıyoruz tüm dünyadan her tür terörist oraya gelse bir anda komşu ülkeler silah ve mühimmat yardımı yapsa biz ne yapardık ? önemli olan suriyenin kuzeyini karıştırmak (ışid) karışıklıktan sonra o bölgeyi boşaltmak ve o kadar insanı alacak bir devlet bulmak (biz) işte büyük orta doğu projesi bu ,suriyenin güneyinde savaş yok halk normal hayatında ne varsa kuzeyde var yani pyd nin elindeki bölge...biz sonuca bakalım 900 km lik bölgenin yaklaşık 800 km si pyd kontrolünde yani davulla zurnayla geçerken urfadan ne yapacakları belliydi ama tüm ülkelerin kaderini medya belirler...
Belki biliyorsunuzdur ama vaktiniz olduğunda google da "Oded Yinon Planı"nı araştırıp okursanız bazı şeyler bariz belli olduğunu görürsünüz.
İran amerikanin kontrolunde, darbe gerceklesseydi bizde iran modeli gibi olacaktik. Seriatla yonetilen, amerikan karsiti gibi gorunen ama amerkanin kuklasi. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi