Sevgili arkadaşlar hayırlı günler 3 hafta önce 2010 model gri 20.000 km 25.000 tl ye Era 1.6 Team ABS aldım yakıt değerlerim ş.içi=100km 9lt. ş.dışı=100km 6,5lt sizce fiyat ve yakıt değerleri nasıl ayrıca araç orjinal kazasız (Servis ve Tramer sorgulattım)
9 lt ideal, fakat ülkemizdeki benzin fiyatları insanları alternatif yollara gitmek zorunda bırakıyor. Bizde 1.4ü var, çok fazla binmediğimizden lpgye ihtiyaç duymadık, eğer çok fazla km yapıyorsanız, lpg süprriz olmayan bir araç piyasadaki neredeyse bütün benzinli era'lar lpgli de. O yüzden yaptığınız kmye göre lpg düşünebilirsiniz. Km 41 kuruş yorabilir
Acilen LPG ben aynı ERAbanın 2011 modelini sıfır aldım. 18 ayda 30 000 dedim.İyi ki LPG takmışım Bu arada hayırlı olsun kardeş, kazasız belasız inşallah.
Değerli yorumlarınız için teşekkürleryıllık ortalama10.000 km kullanıyorumLpg çok düşünüyorum servisle görüştüm 1. olarak motor garanti dışı kalır dediler( Hiçbir marka ile anlaşmaları yokmuş Lpg marka mevhumu olmaksızın) 2. olarak Lpg markası hususunda kararsızım Atiker=900 tl Brc=1600 tl Bu iki markadan hangisini tavsiye edersiniz cebim Atiker'den yana Birde Lpg yakıt değerleri varsa Lt bazında bilgi veren olursa sevinirim Düzenleyen : tim57
yakıt kastamonu için normal..fiyatı iyi almışsınız..en az 5 yıl binerim derseniz brc taktırın..ama kastamonuda hyundai bayisi yoksa olan bir yerdeki brc ye gidinki garantili brc li hyundai lerin montajı gibi yapsınlar..