Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yine Hyundai

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda tim57 tarafından 3 Mayıs 2012 tarihinde açılan konu

1. tim57

tim57 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sevgili arkadaşlar hayırlı günler 3 hafta önce 2010 model gri 20.000 km 25.000 tl ye Era 1.6 Team ABS aldım yakıt değerlerim ş.içi=100km 9lt. ş.dışı=100km 6,5lt sizce fiyat ve yakıt değerleri nasıl ayrıca araç orjinal kazasız (Servis ve Tramer sorgulattım)

2. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.. bence hemen tüpe geç derim :)

3. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    9 lt ideal, fakat ülkemizdeki benzin fiyatları insanları alternatif yollara gitmek zorunda bırakıyor. Bizde 1.4ü var, çok fazla binmediğimizden lpgye ihtiyaç duymadık, eğer çok fazla km yapıyorsanız, lpg süprriz olmayan bir araç piyasadaki neredeyse bütün benzinli era'lar lpgli de. :) O yüzden yaptığınız kmye göre lpg düşünebilirsiniz. Km 41 kuruş yorabilir :):)

4. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Acilen LPG :) ben aynı ERAbanın 2011 modelini sıfır aldım. 18 ayda 30 000 dedim.İyi ki LPG takmışım :) Bu arada hayırlı olsun kardeş, kazasız belasız inşallah.

5. saffetustun

saffetustun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şehir içinde 9 litre mükemmel bir değer şu anda....

6. tim57

tim57 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Değerli yorumlarınız için teşekkürleryıllık ortalama10.000 km kullanıyorumLpg çok düşünüyorum servisle görüştüm 1. olarak motor garanti dışı kalır dediler( Hiçbir marka ile anlaşmaları yokmuş Lpg marka mevhumu olmaksızın) 2. olarak Lpg markası hususunda kararsızım Atiker=900 tl Brc=1600 tl Bu iki markadan hangisini tavsiye edersiniz cebim Atiker'den yana Birde Lpg yakıt değerleri varsa Lt bazında bilgi veren olursa sevinirim

Düzenleyen : tim57

7. salihpetek

salihpetek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    enjektörler sessiz yakıt değeri az servis fazlasıyla yaygın bnce kesinlikle atiker türk malı sonuçta

8. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yakıt kastamonu için normal..fiyatı iyi almışsınız..en az 5 yıl binerim derseniz brc taktırın..ama kastamonuda hyundai bayisi yoksa olan bir yerdeki brc ye gidinki garantili brc li hyundai lerin montajı gibi yapsınlar..

Bu Sayfayı Paylaş