Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

**YİNE HYUNDAİ**YİNE SORUN**

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Hafizs tarafından 20 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bildiğiniz gibi arac kaza yapmıştı.servise bırakmıştık.resimleride görmüştünüz.

http://hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=18946&KW=HAF%DDZ&PN=1

resimleri gördünüz!sadece sol çamurluk ve far gitmiş.
    bugün arabamın başına gittim bi bakayım diye.
    bide ne göreyim.KARALAR PLAZADA çalışan ş......bi adam oraya hasar danışmaya gelmiş.orda çalışıyor.eski kasa accent arabamı karalara götürmüştüm.1 nokta yüzünden tüm kapıyı boyatmıştı.

neyse indik arabanın yanına bide ne göreyim.sol kapı ön.sol kapı ön.arka çamurluk hepsi zımparalanmış boyanacak.o anki halimi görseniz.direk o adama ana avrat küfür ettim.büttün servis başıma toplandı.lan yinemi sen.yinemi boya.niye boyattın burayı.ee kazalıydı diyor..oraya bişey olmamışki dedim.gelde anlat iş işten geçmiş.zımpara yapılmış.bende diyordum 10gündür araba orda neyapıyorlar.asıl 3-4 milyar masraf çıkmış.

bu durumda neyapabilirim.assan dan yetkili birinin telefonu var bende arasam yapabilecekleri bişey olurmu.

şimdi bu arabayı kime satsam şunu diyecek.sol taraf komple boyalı.

şaşırdım kaldım.size danışmak istedim.

ama orda şu yemini ettim.birdaha dünyada tek firma HYUNDAİ kalsa,eşşek le gider gelirim bidaha hyundai almam.bedava 50 tane arabalar verseler alırsam allah belamı versin.allah belasını versin bu hyundai servislerinin.

2. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kimse kalkıp bana sana denk gelmiş.hyundai iyidir.serviste bazı yerler çıkıyor gibi demesin.
    karalar a gittim aynı.tuna ya gittim aynı.hunkoya gittim aynı.
    bitane adam çıkmazmı bu servislerde.

adama 3 defa tekrar ettim.hayvan oğlu hayvan sol çamurluk ve far harici birşey çıkarsa beni aramadan yapma diye.bi insan bukadar eşşek olabilirmi.

3. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    yazık olmuş arabaya, hakket küfür etmekte haklısın. almazsın bir daha sen de hyundai:) yada hafiz sen hiç araba alma:))) başka markalara baktıgımda kullanıcıları benzer sorunlardan şikayetçi. üzlüp kendini yıpratma olan olmuş artık

4. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ablacım inan arabasında değilim.adama aynı şunu dedim.bak karalar dayken arabamı boyattın burdada yapma.güldü.yok yok orayla işimiz yok dedi.etrafına 3-5 kez dolaştık.görünen çamurluk ve far dedi.olurda bişey çıkarsa bana alo dersin öyle yaparsın dedim.tamam dedi.bu 10 günde 3 kez gittim.ben ona kızıyorum.yoksa senin canın sağolsun.inan arabayı 10bin liraya bile versem şukadar acımam.paraya değil,adamın adam olmayışına kızgınım.

5. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Allahından bulsun üçkağıtçılar https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley35.gif
    üç beş kuruş fazla kazanmak için tüm arabayı boyar bunlar,
    geçmiş olsun kardeş, sağlık olsun demekten başka ne gelir elden https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

6. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    büyük geçmiş olsun... ne deseniz haklısınız.. insan soğudumu birkere hayır getirmiyor...

7. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,979
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  8. hımhım

hımhım Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haddime değil ama bir an bile kaybetmeden mahkemeye gidin ...durumu olduğu gibi anlatın belki 3 yıl sonra kazanırsın ama nihayetinde kazanırsın
    rast gele kendini usta zanneden birinin cezasını neden ödeyeseniz

http://hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=18946&KW=HAF%DDZ&PN=1

resimleri gördünüz!sadece sol çamurluk ve far gitmiş.
    bugün arabamın başına gittim bi bakayım diye.
    bide ne göreyim.KARALAR PLAZADA çalışan ş......bi adam oraya hasar danışmaya gelmiş.orda çalışıyor.eski kasa accent arabamı karalara götürmüştüm.1 nokta yüzünden tüm kapıyı boyatmıştı.

neyse indik arabanın yanına bide ne göreyim.sol kapı ön.sol kapı ön.arka çamurluk hepsi zımparalanmış boyanacak.o anki halimi görseniz.direk o adama ana avrat küfür ettim.büttün servis başıma toplandı.lan yinemi sen.yinemi boya.niye boyattın burayı.ee kazalıydı diyor..oraya bişey olmamışki dedim.gelde anlat iş işten geçmiş.zımpara yapılmış.bende diyordum 10gündür araba orda neyapıyorlar.asıl 3-4 milyar masraf çıkmış.

bu durumda neyapabilirim.assan dan yetkili birinin telefonu var bende arasam yapabilecekleri bişey olurmu.

şimdi bu arabayı kime satsam şunu diyecek.sol taraf komple boyalı.

şaşırdım kaldım.size danışmak istedim.

ama orda şu yemini ettim.birdaha dünyada tek firma HYUNDAİ kalsa,eşşek le gider gelirim bidaha hyundai almam.bedava 50 tane arabalar verseler alırsam allah belamı versin.allah belasını versin bu hyundai servislerinin. [/QUOTE]
    Düzenleyen : Levent

9. İsmail ÇINAR

İsmail ÇINAR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Büyük geçmiş olsun . Allaha havale etmekten başka bişi gelmez elden böyle insanları..

10. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Ara hakkını sonuna kadar Hafız Kaskodan fazla para almak için yapmışlardır büyük ihtimal..

11. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    geri z..... lı adam işte. şifreli yazdım, askıya alınmıyım diye, eminim kimse anlamamıştır:) çok kötü bir durum kafa göz dalsaydın:))) bende olsam cok sinirlenirdim. ee seninde daha önce adamdan agzın yanmış ne teslim ediyorsun arabanı. başka yermi kalmadı hafiz!!!!

12. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Hangi servis bu Hafiz?

13. EraCan

EraCan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Ali Haydar Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.
    Küçük kaza büyük kazayı def eder inşallah. Allah daha beterinden saklasın.
    Mevcut fotoğraflara bakıldığında gerçekten sol ön çamurluk dışında birşey yok gibi görünüyor. Sol tarafın komple daha net fotoğrafları vardır umarım elinizde.

Bence bu yapılan servisin yetki belgesinin iptal edilmesini gerektiren bir durum. Aynı durumda ben olsam, sol tarafın zımparalandığını gördüğümde neler yapardım tahmin edemiyorum. Yine sabırlı davranmışsınız. Tabi birde haklıyken haksız duruma da düşmemek gerekir. O andan itibaren araca hiçbir müdahale edilmemesini isteyip, Hyundai Assanla irtibata geçmeliydiniz. Mümkünse aracın o servisten alınıp başka bir serviste yapılmasını isteyebilirdiniz.

Hyundai'ye düşen, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlarsa, bence:

1.) Araç o servisten alınıp başka bir yetkili serviste yaptırılmalı,

2:) Sizden hiçbir ücret talep etmemeli,

3.) O servisin yetki belgesini iptal etmeli...

Tekrar geçmiş olsun...

14. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu servis HUNKO.hasar danışmanı TAMER .karalar plazada hasar danışmanıydı 1-2 aydır buraya gelmiş.

gunay bey var assan da.bide tüm servislerin müdürü murat bey var assanda.2 side bi sorun oldugunda bizi ara demişlerdi.arasam ne değişecek onu bilmiyorum

15. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Geçmiş olsun abi Allah beni diyorum böyle bir durumla karşılaştırmasın neler olur neler diyorum

ama en sağlıklı yol eğer müdürlerin telefonları varsa denenem yoksa bu yanlarına kalmamalı

16. volkan_fb

volkan_fb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçmiş olsun arkadaşım. Aynı olayı bende 2008 yılında sıfır almışken honda marka aracımda yaşadım. Arkadaşlar hiçbir servise güvenmeyin ne kadar yetkili olursa olsun. Aracınızın başında durun yoksa madur olacaksınız diyeceksinizki 10 gün arabayımı bekliyim belki haklısınız ama , işte Hafız isimli arkadaşımızın başına gelenler üstelik gittiği halde okadar.

Bence bunu sadece hyundai'ye maletmeyin. Çünki %90 markaların hepsi aynı. Sen birazda dua et boyamış ya değiştirseydi ? Tekrar geçmiş olsun Allah yaşatmasın hiçbirimize işallah.

17. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    tekrar geçmiş olsun abim ... hem kul hem allahın sopasını haketmiş ...
    kesinlikle şikayetci ol ...

o araba sana yaramaz daha üçe beşe bakmasat gitsin ...
    az çok tanıyorum seni , ferrari olsa soğudunmu birkere binmezsin ;) ...

corolla 1.4d , volvo s40 dizel veyajetta bakalım

18. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    büttün servisler diyorsunuzda.şirket arabası olarak kullandıgımız transporter ver.vw girdiğim zaman hemen kapıda birileri karşılar.ciddi takım elbiseli efendi insanlar buyrun hoşgeldiniz der.
    oturursun adam önce bişey içermisiniz diye sorar.tşk ederim saolun dersin.
    arabamın şu km bakımına getirdim.tabiki efendim.neydi plaka.işini bitirirsin aracın başına geçersiniz.km yazılıp imzalanır gidilir.bu vw.

bi ara aynayı çarpmıştı kardeşim.götürdüm.tekrar aynı ilgi.indik arabanın başına.adamın elinde not defteri.tık tık yazdı.plakayı km yi yazdı.anahtarı aldı imzaladım.ertesi gün aradılar aracınız hazır.

2006 dan beri vw gidiyorum.henüz kaşımı çatacak bi hareket dahi olmadı.

demek neymiş.KALİTE ve servis farkı varmış.

19. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu arabaya 1 dakka bile binmem artık.kardeşim de geçen konşuyorduk yolda.sonataya bakmıştık.alayımmı diyordu.bu sabah dedim alırsan seninle konuşmam.

3-5 aşağı ne verseler verecem.takasa veririm.satmakla uğraşamam.arabayı aldıgım zaman otoparka koyarım çıkarmam bile.

20. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    fiyat söyle abi birkaç kişiye haber vereyim ...

Bu Sayfayı Paylaş