Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yımırta Accent paslı kelebek cam çıtasını temizleme

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda DjMuratHan tarafından 3 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

1. DjMuratHan

DjMuratHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    111
    Ad Soyad:
    Murat Demirel
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Şu linkteki @elsidi'nin ortaya atmasıyla gaza gelip giriştim işe :) çok iyi oldu çok ta iyi güzel oldu tağam mı :)

once cami indirip cam fitilini soktum, aldim elime zimparayi bodozlama giristim zimparaya fıtı fıtı

sonra manevi kardeslerimden ortancası olan Ahmet gelip "la bu boyle olurmu olm sokmek lazim bunu sacma sapan is yapma!" dedi. "Seni mi kiracam la hadi sokelim" dedim :) basladik kurcalamaya nasil sokulur bu diye.. Bkz. Ahmet:

derken bir vidasini bulduk. kapi dosemesini acinca hemen surda 10 numara anahtarla aciliyor.(10 numara vidaymis vesselam.. bu espriyi yapmazsam olurdum :D )

vidayi soktuk sokmesine de eviriyoz cikmiyo ceviriyoz cikmiyo.. megerse kapi fitilinin altinda bir vidasi daha varmis.. bilemedik :( neyse ki hicbir yere zarar vermeden cozduk mevzuyu.. bkz. vida:

onu da soktukten sonra citayi 90 derece yan cevirip alttaki vidanin ayagini da kurtarinca cektik yukari dogru geldi. ben hayatimda boyle pislik gormedim :( bkz. alt vidanin ayagi & pislik:

Aldik elimize 120 numara zimparayi giristik fıtı fıtı fıtı fıtı.. inat etti ilerlemiyor bile.. bir pasa girdim cikamiyom isin icinden.. derken aklima bir pislik geldi :) bende yillar evelden kalma bir matkap ucu zimpara vardi :) ciktim eve bagladim matkaba geldim. Ahmet kapti hemen elimden dızır dızır giristik citalara :)

bkz. Ahmet + zimpara:

bkz. tek basina zimpara:

ben de o arada kapi dosemesinin altindaki pislikle ilgileneyim dedim aldim elime bir kova suyla bez giristim kapiya.. o arada manevi kardeslerimden kucuk olani geldi. ben temizleyim diyene kadar Ahmet zimparayi bitirip boyamis bile hizina yetisilmiyor walla :) boyanin kurumasini beklerken actik oyun havasini basladilar oynamaya :) Angaralı oldugumuz belli olsun demi ama :D bkz. Angaralı Ahmet & Ayaşlı Yakup:

Sonra soktugumuzun tersi seklinde taktik geri zerzavati yerine. Bkz. sonuc:

2. fatihsevim

fatihsevim Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    506
    Ad Soyad:
    Fatih sevim
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Bu sefer resim olması çok iyi olmuş çokda güzel iyi olmuş tağam mı ;) :)

3. brky.getz

brky.getz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    508
    Ad Soyad:
    B.AKKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ne güzel hem eğlence hem çalışma. Gençlik güzel şey.

Bu Sayfayı Paylaş