Merhaba, Eylül 2017 trafiğe çıkışlı aracım için yıllık bakımı yaptıramadım. aracımın km 13250 olup 13 aylık bir araçtır 12 ay/15.000 Km oalrak gözüken yıllık bakımı geciktirmem ganrantiyi bozar mı? 7 senelik garantim bulunuyor. 15.000 Km yi beklemem sorun yaratır mı?
Merhaba, 13 ayi gecirmemenizde fayda var. 1000km den sebep sonra magdur olmayin. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kalmış 1750 km beklemeye değmez garantiniz bozulursa çok üzülürsünüz 12 ay veya verilen km de araç bakıma girmeli garanti sonrası size kalmış forumda 8000 km de bir bakıma giren de var 15000 km bekleyende var
Merhaba, Cevaplarınız için teşekkür ederim. Servis için bir öneriniz var mı? Eve yakın 2 servis var NEV Bahçelievler ve Zeytinburnu ODAK.
13.ayı geçirmeyin ve bakımınızı yaptırın derim. Bakım işlemleri standart, o yüzden bence telefonla fiyat alıp ona göre aklınıza yatan herhangi bir yetkili servise gidebilirsiniz.
Servisler iyi niyet politikasi geregi cogu zaman sorun cikarmiyorlar ama bu rutin hale donerse garanti disi kalabilir arabaniz.Bende yilda ortalama 8000 km yapiyorum ama 15000 i beklemiyorum yil dolunca bakimini yaptiriyorum.