Mart 2012 de yıllık bakımım gelıyor suan km 4100 de marta kadarda tas patlasın 5.000 km anca olur Şimdi ben martta yıllık bakıma gittiginde arabam daha 5000 oldugu icin ne tür işlemler yaparlar. Kitaba baktııgımda 15 000 km de Motor yagı ve filtresi DEĞİŞİR Hava Filtresi DEĞİŞİR V Kayışı KONTROL Yakıt hattı,yakıt boruları, baglantıları KONTROL Şimdi bunlar 15.000 km de ama ben daha 5000 deyim sizce bu degisirleri gene degişirlermi
Hava filtresi isteğe bağlı, km gelmedi diye değiştirmeyebilirler. Yağ filtresi değişir, kayışlarla zaten hiçbir işiniz yok. Yağ değişimi de yapabilirler.
yağ ve filtreyi değiştirler. yağ beklese bile işlevi bozulur zaten. filtreyide mutlaka değiştirin zaten, arabanın akciğeridir. tozlanmıştır mutlaka
Senin gibi kullanıcıdan araba almak lazım : ) Kuzen 26binde 2001 model Volvo almıştı Hastane sahibinin jeepinin yanında ikinci arabasıymış, hastane garajında..
bende ilk yıllık bakımımı 5.000 de yapmıştım ) filtrelerin degişir yagın degişir rutin kontroller yapılır işin biter