yıkıldım cok ıstedım marea elx ın motorunda sorun cıkmadı ama on kaput sağ camurluk sağ on kapı ve arka kapı sol camurluk ve sol on kapı boyalı cıktı tavan bagaj ve sol arka kapıda boya yok ve benı en cok uzende bu arabayı cok ıstemem satıcıyla 12500 e anlasmıstık vaz gectım ama cok moralım bozuk
tesekkurler ama cok rahat arabaydı pıyasadakı benım dıyen aralardan bıle rahattı neyse hayırlısı olsun eskı arabam admıreden bır tane daha fusrursem temız alabılırım
benım hyundai de tup yoktu bıde balakondan arabanın sol ön kapı arka kapıya camasır suyu kezzp turu bısıler dokmusları boyası yanmıstı bu yuzden sattım zarar ederek ondan sonra araba ararken mareaları gordum bayagı bır arastırdım ve kalıtelı bır araaba olduguna karar vererek almak ıstedım boyası olduğunu duyunca uzuldumaracın sahıbı de arabada degısen boya olduğun u gercekten bılmedığını soyhledı olsun ne yapalım
Her işte bir hayır vardır. Zamanında bana da marea denk geldi ama babam vazgeçirdi. Sonra gittim Era aldım Anladın sen onu...
Çok doğru parça bakımında marea tavsiye edilmiyor. Geçen gün sanayide ön fren takımında bir parça alınması gerekiyordu ancak bulamadılar. Başka arabanın parçasını kesip biçtiler kaynattılar filân öyle uydurdular. Sanayicilerde pek tavsiye etmiyor ama rahatlık bakımında çok iyi diyorlar