Slm arkadaşlar 1.3 admire var önceki sahibinde yeşil ile kırmızı antifiriz karıstirmislar tahliye depisunun dibi gri renkte çamur olusmus mevcut antifirizi bosaltip temiz su ekleyip deviraim yaptirdim ve tekrar suyu bosalttim cikan sivi yine pempemsi renkteydi bu islemi kac sefer tekrar edeyim yoksa artik yeni antifirizi koymalimiyim tesekurler.
Bir kaç kere daha yapman yerinde olur özellikle kırmızı ile yeşil yada mavi karışımı jelleşmeye neden olabilir. Ve radyatörü tıkar. Bu konu da çok dikkat etmek gerek çünkü şakası olmaz. Eski nesil araçlar zaten genel de ya yeşildir yada mavi ama turuncu ve kırmızı kullanmak bu araçların için faydadan çok zarar verir.
blok tapası ise hepsini değiştirmeniz gerekiyor. sadece kaçıranı değiştirseniz de, bir tanesi atıyorsa diğerleri yakın zamanda kaçırır.
Slm lar blok tapası neyse bilmiyorum radyatör tahliye tapasindan kaçiriyo würt siyah sıvı conta sıktık bakalim ne olacak tapada satilmiyor
Siyah silikon kesinlikle tutmaz. Sun fix ile onarabilirsiniz. Bende kendi aracimda wurth siyah silikon denemistim, 1 hafta dayanmadi. Sun fix ile 3 aydir sorunsuz kullaniyorum. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/sun-fix-radyatoer-onarimi.35915/ Mobilden gonderildi.