2007 de alıp 8 yıl severek kullandığım Starex TCİ Otomatik aracımı uzun zaman önce satmıştım. 2 sene öncesinde Hyundai Accent Blue 1.6 CRDİ ile tekrar Hyundai ailesine katılmakla beraber bugün uzunca yıllar almayı düşündüğüm 2. stareximi bugün satın aldım. Bugünden itibaren 2007 model Starex 2.5 CRDİ ile yeniden aranızdayım...
Teşekkür ederim herkese. Yeniden aranızda olmak çok güzel. İki gündür kullanıyorum. Yakıt tüketimi olarak şu ana kadar uzun yolda 90/100km arası 7.2 litre tüketim değerini yakaladım. Ancak aklıma takılan; 1- hiç motor 140HP miş gibi gelmedi. Tamam çekişi iyi. Ama sattığım kangoo 1.5dci dan da biraz daha seri olmasını beklerdim. Mesela bugün ankara ayaş yolu Aysantı rampasında eski aracım kangoo ile 5. vites 80km ile tırmanırdım bununla da 4. viteste 80km ile tırmandı. Muhtemel bakımları ile ilgilidir ama...sanki çok da fark olmayacak gibi. 2- Arka çift kapılı olanları genelde 2002-2004 arası TCİ motorlu görmüştüm. İlk defa 2007 CRDİ arka çift kapak görüyorum. Son seri starexlerde arka çift kapak birde CRDİ varmıydı?