Sabah arabayı temilerken farkettim. Hadi vurdun insanlık hali neden kaçtın. Hakkımı helal etmiyorum. Masraf ne kadar sizce ? LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok gecmiş olsun. Böyle insanlar maalesef aramızda. Kaza olur niye kaçıyosun? Zarar ne kadar olur bilmiyorum ama fazla bisey yok gibi. Tekrar geçmiş olsun. Insan bu yuzden arabasından bile soğuyo... GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet yarın kameradan bakılacak plaka tespiti zor fakat ben kar temizleme aracından şüpheleniyorum LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilahi adalet diye bişey var senden 10 ondan 100 çıkar yarın öbürgün tahmini masraf 150 250 lira civarı gibi geçmiş olsun...
Geçmiş olsun, Çamurluk ağzı kolay tamir olur 100-150 liraya yaparlar, değiştirmek istesek zaten bunlar içten vidalı olması lazım kaportacının eski yamuk sacı çekiçleme ve vakumlama işi başarılı olmaz diye düşünürse bile komple yeni çamurluk sacı alıp boyatılıp takılsa bile yan sanayi komple çamurluk sacı 170 liraya var, yan sanayi değilde servisten alsak hadi 250 lira olsun boyasıyla beraber 300 lira tutar. Kaza yapıpta bu kadar ufak şeylerden kaçan şöförden adam olmaz, ortada trafik sigortasını işletecek yada tutanak yazacak bir durum bile yok, kaza yapan arkadaş duran arabaya çarpmak yüzünden cepten 200 lira versin gitsin direk, kaçmak yanlış.