Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1 hafta önce 2015 Model Yeni Tucson 1.6 Turbo GDI DCT Elit Plus araç alarak aranıza katıldım. Genel anlamda memnunum fakat bir sorunum var. Hareket halindeyken multimedya sistemi video oynatmıyor, i20 modelinde açılabiliyormuş forumda gördüm , bizim afacan için çizgi film izlemek bir vazgeçilmez olduğu için sizden ricam bilen bir arkadaş nasıl açılacağını tarif ederse sevinirim. Not: Multimedya sistem bilgisini resim olarak ekledim, başka bir bilgide bulunmuyor. 3370 eklentisini görüntüle
Büyük ihtimalle - cihazın içinde ek ayar yoksa- , ünitenin sökülüp basit bir bağlantı yapılması gerekiyor... Servis bile ( belki kağıt imzalatırlar ) bu bağlantıyı aktif hale getirebilir...
Hayirli olsun. El freni elektronik oldugu icin isiniz zor. I20lerdeki unite cok baska, bunda ayarla acamayabilirsiniz.
Hayirli olsun. El freni elektronik oldugu icin isiniz zor. I20lerdeki unite cok baska, bunda ayarla acamayabilirsiniz.
teşekkür ederim bencede zor olacak gibi ama bekleyelim bakalım belki birileri bi çare bulur, servisler bu araçlar hakkında hiç bir şey bilmiyorlar, her soruya kem küm veya kaçmak için yasal değil vs cevapları veriyorlar.
Menü çok farklı, değişik yöntemler denedim ama herhangi bir giriş yöntemi bulamadım. Yinede teşekkür ederim. Denemeye, beklemeye devam.
arkadaşlar nasıl izleyeceğinizi video olarak youtub'a attım. beğenip paylaşırsanız daha çok arkadaşımız faydalanacaktır.