öncelikle hepinize iyi günler dilerim. ben arabama yeni bi cd çalar taktırdım ama pek eskisi gibi oturmadı yuvaya altta biraz boşluk kaldı acaba bu boşluk bormalmidir yoksa bunu gidermek için bişey yapabilirmiyim???? cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum....
abi bizikindede var oveldi teyp şimdi ise kare old.için tam içeri girmedi teyp tek caresi yeni kare tipli konsol almakhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
Konu başlıklarını lütfen üşenip kimsenin anlamıyacağı şekilde açmayalım. Mümkün olduğunca açıklayıcı olsun. Örneğin Benim değiştirdiğim gibi (Yeni Taktığım Cd Çalar Boşluk Yaptı). teyp gibi kimsenin anlıyamayacağı türden başlıklar açmayalım. Düzenleyen : Turgay
ya tamamda inanın zamanım yok şu yazıları bile zor yazıyorum arada bi bakabiliyorum yazdıklarınıza o yzden böle kısa yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın
kbakmayın bi soru daha sormak istiyorum benim teyp yeri kare bu arada ama yine olmadı ve ben eskisini tekrar taktırcam eskisi daha kolaymı taklılr acaba öbürü gibi uğraştırırmı