Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni sonata fiyatı hakkında

'Sonata Forum - Club' forumunda panzer tarafından 15 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu gün bir foruma bakıyordum kia magentis yani sonatanın kia daki versiyonu olan magentisin 1.7 dizel 136 hp lik motorlusu şubat sonu geliyormuş ve bursa şentürkler kia nın satış fiyatı olarak söylediği43.500 euro miş yani 105 bin tl ye yakın bir para ediyor..

sanırım sonatada büyük ihtimal aynı motorla aynı fiyatlara gelir 100 bin tl gibi mevlalara gelirse sonata o fiyata bmw mercedes audi varken gidipde kimse bence sonata almaz..

2. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aynen o fiyatlara geliyor, 120.000 civarı görebilir diyorlar hatta. Sonata değil zaten i40 gelecek. Tabi fiyat bu derece yüksek olduğundan getirmiyorlar. 120.000 liraya Sonata alana kadar 93.000 liraya en dolu Renault Latitude alırdım ben. Tabi 2.el BMW 5 kasa ya da Audi A6ları saymıyorum bile.

3. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yani i40 sonata neticede bahsettiğimiz araç belli aynı araç.. bu fiyatlar çok yüksek yani ben o paraları yanlış anlaşılmasın kalitesizlikden falan değil ama prestij ve statü açısından gider almana yatırırım her almanada yatırmam mercedes bmw audi üç geninden dışarı çıkmam isterse ikinci el olsun parasını her şekil hakeder satarkende her şekil en ufak bir zarar etmeden satılır.. paranın hakkı olan prestij statü yüde alırsın sürerken ortamdan girdiğin yerlerden.. çok şaşırdım valla bu fiyatlara girerse memlekete sanırım en çok satan sonatalar bizimkiler olarak kalır türkiyede bizden sonrakiler i40 yada sonata bu kadar satış yapamaz o fiyatlara..

4. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sonata'nın satılmayacak olmasının tek sebebi 2. el. Almanlarda değer kaybı olmaz değil, Almanlarda inanılmaz değer kaybı olur. 170.000 liraya alınan 5 kasalar 80.000 lira şu anda daha ne olsun. Sonata değer kaybetmez, 2. eli çok pahalı olur satmak isteyenin elinde kalır o da alıcıyı korkutur.

5. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    konuşduğumuz yalnız ikinci el zaten ikinci elden alıcağın 90 bin tl ye bmw mercedesden asla zarar etmezsin tam aksine euro üstünden onlar alınıp satılıyor ikinci elleri bile.. sıfır da zarar etmiyceğin araç yokdur ama almanda az edersin premium sınıfda zaten o aracı alım gücü yani alabilicek kesim varlıklı kesim.satılıyor neticede.

6. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ama ben demişdim bir sohbette 80 bin tl den aşağı gelmez sonata diye beni bile şaşırttılar.. :)

7. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Hocam tamam o paralara bmw,mercedes alınırda Audi nedir? Wolksvagenin sorunlu motorlarını kullandıktan sonra...

8. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    a6 yada a8 güzel araçlardır.. audi vw ni nsorunlu motorlarını ve sorunlu şanzımanlarını kullanmıyor.. misal vw kuru şanzıman kullanıyordu audi yağlı şanzımana devam etti kuru şanzımanlarda sıkıntılar olunca vw de tekrar yağlıya döndü..

9. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Boşverin Audiyi Mercedesi Bmw Yi Passat Alın :) Geçen Bir Forumda Birisi Passatın C180 Den Daha İyi Olduğunu Ve VW Nin Motorların Mercedesten Daha İyi Oldugunu Söylüyordu https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

10. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

mercedesin yıldızı yeter be Ersin https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

11. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Benim şanzıman hakkında bir bilgim yoktu hocam

12. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Donanım Haberdir kesin. Hayatında Passat'ın kapısına elini sürmeyen adamlar aslan kesiliyor o araba için.

13. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yok Donanım Haber Degil :) Ayıp Olmasın Diye İsim Vermek İstemiyorum

14. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    mercedesim vardı gözlüklü e kasa aracım 140 binde aldım 220 lerde sattım sattığım sahibi temiz bakarsa o araç bir 220 bin daha götürür.. mercedes verdiğin her kuruşu hakediyor.. temizini dosttan arkadaşdan çevreden emin insandan alınırsa bakımlarıda yapılmışsa periyodik mercedes yolda bırakmaz 400-500 bin götürür..

bu arada önceki aracımda passattı mercedesin yanına bile yaklaşamaz passatı en fazla vectra ile kıyaslarsınız.. ben size samimi söyliyim passatı sonata ile bile kıyaslamam yani sonata bile bir gömlek üstün bir araçdır passata göre iki aracın sahibi olmuş biri olarak söylüyorum bunu..

sahip olduğum araçlarımın sıralaması volvo s40 -mercedes e classe -vectra elegance - passat highline - sonata crdi

sonatada tek olumsuz diyebilieğim şey son iki aracım olan passat ve vectraya göre çok geniş ve büyük park ederken bazen özellikle sıkışık yerlerde ara sokaklarda sıkıntı çekiyorum kamyonlar mm geçiyorlar aklım araçda kalıyor geniş passata vectraya göre..

Bu Sayfayı Paylaş