Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Skoda Rapid izlenimlerim

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda onlycihan tarafından 16 Mart 2013 tarihinde açılan konu

1. onlycihan

onlycihan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    132
    Ad Soyad:
    Cihan Taşkıran
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşlar bugün hastanede işim vardı ve uzun bir bekleme saati verdiler bende beklemektense etrafı bir turlayayım dedim ve yakınımda bir skoda bayisi gördüm çokta iyi oldu:) yeni yeni dikkatim çeken skoda rapidi deneme ve detaylı inceleme fırsatı buldum. aracın konsol kısmı çift renkliydi aynı benim era gibi ve sert kemik malzemeden yapılmış.kapılar da aynı şekilde hiç bir yumuşak ve döşeme adına güzel bir malzeme yoktu hep sert plastik malzeme kullanılmış.orada ki bayan elimizde test aracı var denemek istermisiniz deyince tabi olur dedim.benim denemek istediğim araç 1.2 TSI olan motoruydu ve şansıma da araç 1.2 Tsı olanındanmıştı. orta donanım paketi olandan.ben performans olarak bu küçük motora rağmen beğendim.sanırım turbosu olmasının payı çok büyük.gaza yüklenince biraz sarsıntılı çalıştığını farkettim ve bayana bu kaç silindir diye sorum bana 4 silindir olduğunu söyledi ben de bozmak istemedim ama 3 silindir olduğunu zaten biliyordum;)inanın satış temsilcisi benim kadar tanımıyordu arabayı,neyse 10 km kadar gezdim yolun müsait olduğu yerlerde de bastım bayağı 140 kadar seri bir şekilde çıkıyor 140 da bi hayli bağırıyor araba benimde gözümden kaçan şu oldu ekran da vites geçişlerini gösteren bir yer vardı vitesi 6 ya atmamı istiyordu ben vites kolu üzerinde ki 6 sayısını dikkatli bakmadığım için r diye düşünüyodum vitesi 6 ya atınca anlık yakıt tüketim 5 litre civarına indi ve arabanın sesi kesildi resmen.motor performansı dizel era kadar olmasa da gayet tatminkar geldi. süspansiyonlarını çok beğendim.ses sistemi çok iyi değildi çünkü orta donanım paketinde arka kapılarda ses kolonları yoktu.satış temsilcisi olduğunu söylüyor hala:)göstergeleri çok güzel koltuk yan destekleri de hoşuma gitti sessiz bir araç. yalnız kapılarını kapattığımda sıfır olmasından diye düşündüğüm mekanik bir ses vardı hani o reklamlarda ki wv kapı sesi gibi değil yani benim era daha sessiz ve yumuşak onun yanında. arka diz mesafesi dehşet geniş ve arka tarafı çok ferah ayrıca bagaj hacmide yanlış hatırlamıyorsam 510 lt o da gayet güzel ve bagaj kapağı arka cam ile birleşik şekilde kalkıyor ve çok büyük bir yükleme olanağı sağlıyor. ben genel olarak aracı beğendim diyebilirim bu baktığım araç lansman fiyatı 39,500 olduğunu öğrendim.araba güzel ve biraz da wv ortaklığı nedeniyle pahalıya satılıyor ve 1 ay sonra daha da zamlanacağını söylediler.

2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Biraz once tv de reklamini gordum merak etmistim araci. Fiyat fena degilmis

3. onlycihan

onlycihan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    132
    Ad Soyad:
    Cihan Taşkıran
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arac benimde hosuma gitti skodanın yanında citroen bayisi vardı ona da ugradım aynı sınf dengi olan c elysee ye baktım: dış tasarımı özellikle önden duruşu çok güzel ama içi ve arka tasarımını begenmedim kapısını bir açtım vurmakla kapanmıyor;) bi tuhaf yani rapid onun yaninda c sınıfı gibi duruyor

4. -OmeR-

-OmeR- Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    50
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk Şahin
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    C-elysee yada 301 de beni en çok şaşırtan 600 lt bagaj hacminin olduğu

5. onlycihan

onlycihan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    132
    Ad Soyad:
    Cihan Taşkıran
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    !Evet bagajı gayet geniş ama arka diz mesafesinden çalmışlar biraz ondan bence

6. Piyanistce

Piyanistce Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    102
    Ad Soyad:
    Çağlar ERTORUN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bayon 1.4 MPI BC3 CUV (2021-202x)
    rapidi bende büyükçekmecedeki bayide inceledim üst paketlisi şahane ama fiyat 51 civarında

7. onlycihan

onlycihan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    132
    Ad Soyad:
    Cihan Taşkıran
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sen herhalde dizel elegance paketini inceledin ama o para da verilmez bence iç plastik kalitesi iyi değil ama ben 1.2 TSI Ambition paketini incelemiştim ve hoşuma gitmişti

8. Piyanistce

Piyanistce Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    102
    Ad Soyad:
    Çağlar ERTORUN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bayon 1.4 MPI BC3 CUV (2021-202x)
    galiba dikkat etmedim açıkçası dışarıdan şekil olarak güzel geldi gözüme

9. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    bir gün scoda alırsam eger. tek seçenek SUPERB olur.

10. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    siz 1.2 tsi için 3 silindir demişssiniz ama tsi 4 silindir 1.2 mpı motor seceneği var o 3 silindir.satış temsilcisi gayette biliomus yani :)

Bu Sayfayı Paylaş