merhaba değerli site yöneticileri, 1-Forum anasayfamızın konu başlıklarına uygun avatar,resimler eklenerek görsel bir güzelliğe kavuşacağı kanısındayım.Aşağıda bir forum sitesinden örnek vermeye çalıştım. 2-Foruma üye olupta bir çok üyemizin resimsiz olduğunu görmekteyim.Bu tabiki kişinin taktiridir.Bunun içinde bir uygulama yapılırsa site logolu(hyundai logosu)bazı arkadaşlar kullanıyor.Bir resim sistematik olarak üye resimli olmuş olur.üye isterse sonra kendi istediği bir resim ile güncelleye bilir yada( H )logosu ile takılabilkir. yine bir örnekle aşağıda ifade etmeye çalıştım.Böyle boşta kalabilir,fakat sistem direk üye olunduğu anda ( H ) logolu profil resmide uygulayabilir.Buda ayrıca bir görsellik ve sitenin kalitesi bakımından iyi sonuçlar vereceği kanısındayım. örnekler çoğaltılabilir en uygun görüleni eklenebilir. 3-Birde eski sistemdeki bir özelliği tüm arkadaşlarım gibi bende çok istiyorum kıdemlerimiz(acemi sürücü,co pilot,F1 pilot,vip üye) gibi. 4-İl temsilcilikleri konusunda da bir çok talep olduğunu okumuştum ve bende Antalya(Merkez) için talip olmuştum. https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?24340-İL-TEMSİLCİSİ kaporta,boya,mekanik (çocukluk arkadaşım kendi dükkanları) elektrik,elektronik (Diğer alanlardaki arkadaşlarım ile ortak arkadaşımız) modifiye ,aksesuar (Diğer alanlardaki arkadaşlarım ile ortak arkadaşımız) rektefe,motor yenileme (çocukluk arkadaşım kendi dükkanları) döşemeci. (Köylüm,Akrabam) jant,lastik v.b (köylüm,arkadaşım.satış ve pazarlama müdürü) Hertürlü Anahtar,kumanda (çocukluk arkadaşım kendi dükkanı) tüm belirttiğim alanlar 1.dereceden arkadaşlarımdır hepsi. Çalışmalarınızda başarılar diler saygı ve sevgilerimi sunarım. Serdar.
1.) Evet O Kategorileri Tamda Dediğiniz Gibi Yapacağız Ek Olarak Model Gruplarında Açıklama Kısmında "İ10 (2008-201X) Modelimiz Hakkında Herşey" Gibi Yazan Yere Birde Araçların Ufak İconları Eklenecek. 2.)Otomatik Avatarı Da Ekleyecez 3.)Rütbe Meselesine Tam Karar Veremedik , Bana Göre Gereksiz Geliyor Ama Diger Arkadaşlarımız İstiyor Yapılacak Fakat Başlıklarda Karar Kılamadık. 4.) İl Temsilciside Yapılacak Ama Hepsini Bir Anda Yapıpta Karışıklık Olmasın Oturdukça Hepsi Yapılacak. Siz İsteklerinizi Söyleyin Yeter
Şimdiden ilgi ve alakanız için tşk.ederim. Tabi bunlar şıp diye olacak şeyler değil geç olsunda güç olmasın.Aklımıza geldikçe bişeyler sizlere iletmeye çalışacağız forum sevenler olarak. rütbe konusunda eğer yapılmasına karar verirseniz başlıklar konusunda bir konu açıp biz üyelerinde fikirlerini almanız açısından bir anket hazırlana bilir nasıl olsa her şey biz üyeler için değilmi Ersin kardeş iyi çalışmalar.
Fikirler güzel. zamanla hepsi halledilecektir. Ersin sağolsun site için çok uğraş verdi. Zor kısmı atlattık. bundan sonrası daha kolay olur.
serdar abi bence çoğu üyenin dileklerini dile getirmiş kendisine çok teşekkür ederim. bende serdar abini dediklerine katılıyorum vede bazı konular için anket açılmasını temenni ediyorum... saygılar...
bende en kısa zamanda fotomu ve gerki bilgilerimi ekleyeceğim. sürekli nete giremiyorum ancak her nete baktığımda siteye muhakkak giriyorum inşallah her şey çok daha güzel olacak...
usta sürücüydük önceden. şimdi ne olduğumuz belli değil. bir çok forumda olduğı gibi seviye durmunun belli olması burdaki paylaşımların daha fazla ve kaliteli olmasını sağlayacaktır. bende vip olmak istiyorum..