Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

yeni sis farı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda yasin vet tarafından 17 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. yasin vet

yasin vet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba ben yeni era landım. 1.4 starat modelini aldım. Şimdi keşke team alsaydım diyorum. Benim sormak istediğim bu araca sis farı taktırmak istiyorum. acaba kaç paraya mal olur. Bir de internetten alsam kendim monte edebilirmiyim. Görüntü için istiyorum.

2. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hoşgeldiniz öncelikle, aracınız hayırlı uğrulu olsun... 0 ise servisten taktırın derim.. ben öyle yapmıştım enim araca.. 300 tl.ye.. dışardanyaptırırsan çok daha ucuza malolur ama o ise dediğim gibi serviste yaptırınız...

3. WEBBEE

WEBBEE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben taktırdım cokda guzel oldu toplam160 lırayı gecmez dısarda gızlı bır kucuk buton koydu teypcı arkadasım super ıscılıkle yapmıs
    yalnız on sıyah sıs panjuruda almanız lazım servıste pahalı kendın takamazsın sıgorta role vs koyman lazım elektrık tesısatında zarar verebılırsın yardımcı olurum malzemeler konusunda yazarsanız harunozde@hotmail.com
    Düzenleyen : WEBBEE

4. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aracınız hayırlı uğurlu olsun... benm şahsi kanaatim dışarıda yaptırın derim ben.servise ve garantiye karşıyım (bigüneşlik için 3 aydır bekleniliyor arabayı bile sattım hala tık yok) hiç hoşuma gitmiyor tavırları genel olarak

5. mehmetgs

mehmetgs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    forumda istanbulda admire 1.3 e sis farı takan yokmudur?
    yada bilen varmıdır...
    hangi ustaya gittiysem takamayız diyorlar.tamponun arkasında sis için yer olmayabilirmiş.. vs vs... yardımlarınızı bekliyorum.

6. mehmetgs

mehmetgs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4

7. CaSPeR

CaSPeR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhabalar,
    orjinal parça fiyatları
    sis farları 81x2=162.00tl
    ön tampon hava barı(sisli) 72.00tl
    işçilik değişiyor.
    Serviste yada başka bir yerde taktırmak size kalmış bir karardır derim :)

8. albatros343

albatros343 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bu konuyu geçende yazmıştım ama pek ilgi görmedi galiba daha önce forumlarda yazılmış ama benim sorunuma pek çare olmadı 2002 model milenyum kasa 1,5 crdi aracıma sis farı bulamadım bir türlü acaba bu araçların orjinalinde sis farı yokmu yoksa benim tampondaki yuvalar biraz farklı internette aramadığım yer galiba pek kalmadı bu işlerle uğraşan yada yardımcı olacak yokmu

Bu Sayfayı Paylaş